Sockerdöden och söta muffins

Sockerdöden

Här gör vi inte mycket idag. Vilmer spelar. Noria sjunger i sin microfon. Jan flyger helikopter. Jag dricker kaffe och läser nyheter. Och så har jag och barnen bakat 50 muffinsar (recept kommer när vi vet om de blev bra eller ej!). Alltså är det dags för kaffe snart igen 🙂

Jag håller också precis på att lyssna klart på  min talbok, ”Sockerdöden” – en bra bok, behaglig berättarröst och lagom trovärdig handling. Passar verkligen som talbok, då tempot i handlingen är lagom.

Så snart den är slut ska jag lyssna på dagens sommarpratare. Jag insåg när jag läste SVD att jag glömt att de satt igång. Idag var det Anja Pärsson som pratade, om sin kärlek och om barnet hon väntar. Det vill jag höra 🙂 Lyssnade du?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply