Soft söndag med kalas

Idag har vi mest softat här hemma. Pappa kom på förmiddagen och vi satt ute i det sköna vädret. Jan har kastat segelbåten i sjön och jag har donat lite i trädgården. Sedan gick jag och Noria över till grannen på 4-årskalas. Ännu mer kaffe! Trevligt söndagsnöje. Läste en intressant artikel om kalas på svenskan idag. Kalaset idag var kanon, ett födelsedagsbarn, två gäster och en storebror. Lek (Noria var hund som letade ben och så fick hon fiskdamm) och lagom med fika, supersöta muffins.

Vi (läs jag) har redan börjat fundera på hur vi ska fira Noria. Jag älskar ju att laga mat och baka och att bjuda hem folk. Men det måste bli en lagom balans. Vi ska fixa firande vi orkar med och som vi själva uppskattar. Som Noria orkar med och uppskattar! Så jag ska sätta stopp på mig själv. Några sorter ska räcka. Jag vet ju att det inte finns några krav på  mig och att det inte på något vis är någon tävling. Men att jag sitter i början av maj och klurar på födelsedag i juni är ju klassiskt! Det handlar ju lite om att få ihop logistiken också, så alla som vill kan komma någon gång. Lite planering har man ju inte dött av 🙂

Klippt håret på Vilmer har vi också hunnit med. Och just nu sitter jag med henna i håret. Tittar på inspelat avsnitt av Så ska det låta och klurar på om jag ska unna mig lite chips idag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Soft söndag med kalas

  1. carro
    10 maj, 2011 at 08:33 (13 år ago)

    Vi får kolla på ett bra datum för firande av Noria. Jag har ju gravidpenning då så allt blir lättare. Henke jobbar till 15.45 om ni vill fira på riktiga dagen. Men annars en helg innan eller efter…

Leave a Reply