Sommarfest

Nu har vi varit på sommarfest på förskolan. 5-åringarna tackades av i rörelserummet. Vilmer tyckte det hela var ltie väl högtidligt. Ville knappt stå med där framme först. sedan blev han så generad att han inte tog i hand. Han har lite svårt för just det, tycker det är galet att ta i hand. Jag får försöka att lägga band på mig där. Han måste få tycka att sådant är svårt, även om jag vill att han ska kunna göra det som förväntas eller hur jag ska uttrycka det. Svårt! Hans fria vilja förstås som inte ska kränkas, men samtidigt vet jag ju att han gillar förskolechefen skarpt och att han blev så glad över boken han fick.

Sedan samlades alla barn inne på avdelningen och då var båda barnen med och sjöng, sötstrutar. Picknick hade vi med oss, som fick ätas inne eftersom det var så blött ute. Mamma och Carro följde med också, jättekul! Jan kom dit så klart, men åkte sedan tillbaka till jobbet igen ett par timmar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Sommarfest

 1. Ingrid - med bebis i magen
  15 juni, 2011 at 17:17 (13 år ago)

  Vad mysigt med sommarfest 🙂

  Heej! Nu är vinnarna av babyvård från Weleda.se uppe på bloggen! Kika in och kolla om just DU vann! 🙂

  Om det inte var du denna gången hoppas jag att du tar chansen att vara med i mina andra tävlingar som är igång på bloggen och kanske vinner där istället 🙂

  http://p0llys.blogg.se/category/mina-tavlingar.html

  Kram, Ingrid

Leave a Reply