Sommarhår

Tvättade håret senast förra söndagen men gjorde havretvätt i fredags. Tycker dock att havretvätten fortsätter att verka. Sitter det bara lite mjöl kvar i hårbotten tar den hand om det som eventuellt behövs tas hand om. Så jag lockade håret med snurror natten till lördag och satte med spännen igår. Tanken var att jag skulle tvätta håret efter pole dancen, på relaxen. Men hade glömt mitt eget schampoo. OCh håret såg så bra ut att jag struntade i det. Efter att han krävt ett ärligt svar från Alec, som alltid är så fin i håret satte satte jag upp det i en rufsig, lätt lockig tofs istället.

Imorgon blir det dock hårtvätt. Vi ska till Mångberg några dagar, och då vill jag klara av tvätt innan så spar jag lite på deras vatten!

Den här sommaren har varit bra för mitt hår! När jag kommer hem från Mångberg kommer det ligga ett paket och vänta på att hämtas ut. Jag har beställt lite grejer från bodystore. Bland annat aloe vera, så klart. Men också probiotika så det räcker till hela hösten då det var ett bra pris på 2-pack. Sedan lite till håret, ett aloe veraschampoo och en lertvål schampoo.  En sådan har jag aldrig provat, bara läst om.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply