Sommarplaner

Bidragsbild för 594

Vi har berättat för barnen att vi ska åka till Legoland i sommar. Lätt chockade och glada barn kan jag lova! Det ska bli så himla kul, att kunna göra det med barnen när de älskar lego och att dessutom umgås med Familjen Fällmar.

Resten av sommaren får bli enkel, för det kostar en del med legoland förstås, med allt som tillkommer. Vi ska troligen till Pia och sova en natt på vägen ner, men tror vi tar en hotellnatt också på väg ner. På vägen hem hoppas vi kunna sova en natt i Åkes somamrstuga i Borås, men kanske blir det en hotellnatt till när vi ändå är ute och far.

Vi hoppas på finväder resten av sommaren, så vi kan segla och sova några nätter på båten. Det vore också jättekul att tälta med barnen- det har vi aldrig gjort. Men det krävs ju en del grejer till det också, tält och sovsäckar och tjofadderittan 🙂

Jag ska ge mig på alla tävlingar som finns där man kan vinna upplevelser av diverse slag. Därför ber jag också om din röst i vikinglinetävlingen. Snälla 🙂

Jag kommer att vara själv med barnen i två veckor innan Jan går på ledighet. Där hoppas vi kunna göra några skojiga utflykter. Barnen är så stora, och just nu också väldigt harmoniska, så det går absolut att göra saker ensam med dem.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply