Sommarplaner

Snart är det sommar. Nu kommer tiden att gå så där fort! Nu när bröllopsfixet är över och när även Norias kalas och midsommar är bakom oss är det semester och jag inser att vi inte har en enda plan. Vi hittar visserligen lätt på trevliga saker under sommaren ändå. Vi är rätt spontana och kan boka en resa till t ex Åland snabbt och sedan har vi ju segelbåten och badstranden också 🙂 Jag vill inte ha hela sommar inplanerad och jag känner heller inte att jag måste ta mig så långt. MEN någon liten plan vore ju schysst. Helst skulle jag vilja hyra en stuga privat, någonstans inte så långt borta någon natt eller två.

Tips? Någon som känner någon som hyr ut enstaka nätter i t ex Leksand eller Orsa, eller ute vid kusten här i krokarna t ex Öregrund, Grisslehamn eller kanske på Åland?

En natt på hotell i t ex Stockholm bara jag och Jan vore också nice!

Fler som vill resa i Sverige läste jag på SvD idag. Loreens vinst har ökat antalet sökningar på resor till Sverige med 50%. Schysst representant för vårt land 🙂

Vad har du för planer för sommaren?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Sommarplaner

 1. Carola
  31 maj, 2012 at 09:06 (11 år ago)

  Kanske en tripp till Kolmården eller Astrid Lindgrens Värld?
  Vi ska boka in och oss åka iväg 2 dagar. Wilma älskar Astrid Lindgrens Värld och jag tror nog att även Casper kommer att göra det. Blir en natt i stuga däroch när vi ändå är ute på vägarna så stannar vi till en natt på Kolmården.
  Sen blir det nog dagsutflykter. Tåget till Stockholm och fixa och strosa runt lite, Junibacken, Skansen och sen kan man ju göra mysiga utflykter på hemmaplan och bara packa ryggsäcken. Hammarskog, fjällnora, björklingebadet. Det finns massor som jag vill göra.
  Helst skulel en vecka i Turkiet sitta som en smäck 🙂

Leave a Reply