Somnia- naturligt för sömn och avkoppling

20140611-213424.jpg

Jag fick Somnia i min blogglåda från Bodystore, och passade givetvis på att testa idag. 1 tablett bara, ifall den verkar ordentligt på mig. Den innehåller Ashwagandha och läkepassionsblomma och används mot nervositet, oro, stress och sömnsvårigheter. Jag tror faktiskt att den funkade Jag kände mig mindre stressad inför förväntningar kring en avslutning, och jag lyckades vara riktigt positiv trots att regnet hängde i luften- det skulle gå helt enkelt. Jag ska prova en till lite senare när det är dags att komma ner i varv och lyckas somna.

Kunde inte komma lägligare! Det rusar rejält i huvudet på mig just nu, men snart ror jag hem det. Jag har dock kontroll på det, och inget som oroar mig- det är bara mycket samtidigt. Och då börjar jag glömma saker och får göra om. Som i morse när jag glömde all mynta hemma, och har man lovat så har man och då är det bara att åka tillbaka hem,

Jag hann till Vilmers teater också. De skulle spela för andra barn, men föräldrar var lite så där inofficiellt inbjudna. I och med att Jan går på deras avslutning imorgon (jag har gemensamma beställningar) så ville jag ju gå och är glad att jag fixade det.

Efter teatern tog jag en snabbdusch och sedan tillbaka till jobbet. Nu är även mina elevers avslutning avklarad och det gick jättebra 🙂 Regnet höll sig borta, barnen sjöng och jag har fina blommor och choklad med mig hem.

Nu måste jag äta! Jag åt frukost vid 7. sedan dess har det blivit 2 jordgubbar och ca 1/2 cm tårta och 2 finn crisp med brie, och klockan är 21.30 nu….! Lite yoghurt med bär och stevia får det bli.

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Somnia- naturligt för sömn och avkoppling

Leave a Reply