Söndag i solen

 

  

Pappa kom in på sedvanlig söndagsfika. Solen sken och vi satt ute hela tiden. Jag påtade lite i trädgården och stack mig full av fjolårets vassa björnbärskvistar. Vilmer visade sin askateboardkonster och dribblade lite med morfar. Sedan tog vi en tur upp till 4H för att kolla in lamm och killingar. Lagom långt dit för en tur på sparkcykel, tyckte Noria.

Sedan blev det kalas för grannpojken som fyllde 3 år. Barn och föräldrar bjöds på god fika och en stund i solen. Barn från 2-6 år lekte!

Tog mig sedan upp till Gränby för att handla lite till imorgon. Det blev en bra promenad, med sköna skorna i eftermiddagssolen. Vägen hem var tyngre då jag så klart köpte mer än jag tänkt. Jag har faktiskt rört på mig varje dag hela veckan, tror jag bestämt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply