Söndagsfrukost

IMG_2187 IMG_2186

Söndagsfrukost är alltid uppskattat. Ute regnar det och är helt grått och tråkigt, vilken kontrast mot igår. Jag är glad att jag jag sprang igår, så att jag kan stanna inne idag…och ta bilen till gymmet 🙂

Vi provar lite nytt idag. Först en sak som jag såg på nätet, och tänkte direkt att jag inte förstår hur jag inte kommit på det tidigare. Man kan ju göra omelett i våffeljärn. Funkade ju fint! 3 ägg, lite mjölk, lite ost och himalayasalt, lagom till två våffelomeletter.

Till det ett gott te. I Buddhaboxen fanns alla deras 11 smaker. Verkligen en fin ask, genomtänkt rakt igenom. Jag tänker mig att de passar fint i vilken godsakskorg som helst, sådana där värdinnegåvor som jag tycker om att ge. Jag ska beställa hem några att ha i presentlådan i förrådet till bra tillfällen. 20 % på allt på Bodystore till och med idag….

Vi provade också juicen som fanns med i lådan vi hämtade ut igår. En fruktjuice med 11 frukter och 11 vitaminer. Rabenhorst heter den och smakade jättegott. Vi unnade oss varsitt shotsglas så länge.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply