Spa-sugen

 Bild från förra gången

Sitter här och drömmer om en spa-resa till Pärnu igen. Och chansen att det blir av är ganska stor. Föräldradagar att ta ut har vi ju och det är ju just till sådant vi valt att spara. Plats på hotellet finns det när vi vill åka. Nu gäller det bara att komma till skott, men först får Jan kolla upp så han får vara ledig, vi är ju inte ute i så god tid.

Vi vill bo på Tervise Paradiis, eftersom vi trivdes så bra förra gången. Man får bad, lek, träning, mat, hotell, bastu mm på ett enkelt sätt för en ganska billig peng. Strax under 10000 kr skulle det kosta oss för totalt 5 nätter borta, frukost och middagsbuffé, fri tillgång till äventyslek och gym, med 4 behandlingar och 2 aktiviteter mm- det är ett rätt bra pris.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Spa-sugen

 1. Saga
  7 januari, 2012 at 18:21 (12 år ago)

  Hej! Va kul att du hittade till mig! 🙂 Kul att kolla runt på din blogg! Låter underbart med en spa-resa! Är du hemma & är mammaledig nu eller jobbar du? (fick känslan att ni har en rätt så liten hemma?)

 2. Hanna
  7 januari, 2012 at 19:19 (12 år ago)

  Minsta är 4.5 år så jag är inte mammaledig 🙂

  Jag hittade dig via din loppisblogg, där du länkade till din fina blogg. Blev så inspirerad av det där med loppisblogg att en sådan just nu är under konstruktion!

Leave a Reply