Sportlov

IMG_9678 (Large)

Det bästa med sportlov är att man får möjlighet att umgås 🙂

Igår kom Lindah på jobbet och hennes dotter på besök. Jag testade fram ännu ett våffelrecept, men det håller jag lite på i väntan på att se vilket jag ska använda till mitt samarbete inför våffeldagen. Lindah hade med sig så fina tulpaner, årets första för mig 🙂 De doftar så gott i köket.

Idag har Teres och tre av hennes barn varit här på förmiddagsfika. Vilmer är glad åt att han fått träffa och spela med Joel, Noria har gosat med lilla Ester och jag och Teres har fått prata om livet och dess svårigheter och glädjeämnen.

Om en stund blir det lunch här, något snabbt och enkelt. Sedan ska jag försöka jobba lite innan jag åker med barnen till mamma. Hon vill umgås med barnen lite. tanken var att Jan och jag skulle gå på bio. Jag vann två biljetter till The Master men kom inte iväg förra veckan. Den här veckan går den inte och i helgen är vi bortresta, så där sprack den möjligheten. Jag ska kolla om mamma vill ta biljetterna. Istället går vi lite på stan och äter ihop innan vi hämtar barnen igen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Sportlov

 1. Carola
  20 februari, 2013 at 08:31 (11 år ago)

  Åh tulpaner är så fina. Eftersom våren inte behagar komma än så får man ta in våren i huset och då passar ju tulpaner perfekt 🙂
  Skönt med sportlov.
  Ha en fin dag.
  Kram Carola

 2. Teres
  21 februari, 2013 at 23:06 (11 år ago)

  Det var en jättetrevligt dag vi fick tillsammans med er.

  Krya på dej kram

Leave a Reply