Stadium Spring Series hos Sverige Springer

Idag är det söndag, och denna söndag på förra söndagen har jag sprungit. Jag anmälde mig helt enkelt till stadium spring series hos Sverige springer, fyra virtuella lopp i april.

Varför springer man virtuella lopp egentligen när det man älskar med lopp är att springa i klunga och dras med? Jo för att några sådana lopp ju inte finns just nu och då får man göra det bästa av saken. Att delta virtuella lopp får mig iaf att ta i lite extra och minska risken att jag bara tänker att jag kan springa imorgon istället. Dessutom har jag märkt att jag tycker att det är kul att få till en bra kartbild över loppet.

Förra söndagen sprang jag i Farstanäs på väg hem från Nyköpingstrip med familjen. Vi stannade till vid campingen och jag sprang 5 km i skogen och avslutade på bryggan med kallt havsdopp. Och idag tog jag med mig pappa ner till Lötsjön och så sprang 5 km medan han satt och lyssnade på radion. Gick i mål på bryggan och avslutade med sjödopp. Några minuter snabbare på loppet idag, inte så konstigt och jag sprang i backig skog förra gången.

En annan anledning att ställa upp just i det här loppet är de fantastiska priserna. Jag trodde inte det var sant när jag fick meddelande i måndags att jag vunnit en weekend i Åre, på Copperhill mountain lodge. Vi har bokat in en helg i juli och ser mycket fram emot en aktiv semester. Vi kommer att stanna någonstans både på väg upp och ner, 1-2 nätter. Var har vi inte bestämt än.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply