”Stark i kropp och själ” och Helhetshälsa

Kristin Kaspersen lanserar idag sin bok i Stockholm. Besökarna kommer att få goodiebag där ett prov på mellanmål från Helhetshälsa finns med, liksom ett av de recept som jag provat fram. Det känns kul att få testa och dela med andra.

Tittar du noga ser du att det finns ett sökfält uppe till höger. Skriver du in mellanmål eller helhetshälsa där får du se vad jag skrivit om det i egenskap av ambassadör.

Jag ska dit!!  Men först ska jag göra klart det sista, innan jag hoppar på tåget till Stockholm och spar resten av jobbet till söndag. Det finns inget utrymme för förseningar, så håll tummarna! Barnen ska i och med detta också få en tidig hemgång. Tack så mycket svärmor och svärfar för att ni är med barnen medan jag går på galej 🙂 Det är ju min hämtningsdag och Jans sena dag idag, så vi är glada för hjälp!

Jag återkommer!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply