Step på SATS

När jag handlade på CUBUS för ett tag sedan fick jag med mig en kupong på fri gruppträning på SATS. Då gäller det ju att passa på. Jag har ju inget träningskort nu och kan inte alls bestämma mig för om jag ska ha ett eller om jag klarar mig med min Kinect. Idag ska jag ge mig på ett step-pass. Hoppas det är så där jäkla kul som det kan vara. Jag ska göra som jag gjorde förra söndagen på Actic, riktigt maxa. Så jag åker ner snart och trampar ltie, gymmar lite osv innan passet.  Känns skönt att få avsluta veckan med träning.

Jag har haft brutal huvudvärk ett tag nu. Det är borta ett tag efter akupunktur, men kommer tillbaka efter någon dag igen. idag har jag fullkomligt vräkt i mig grönt bra te från Tunisien, för att se om det är för att jag dricker för lite. Men hittills huvudvärk ändå. Så nu ska jag se om det kan funka med träning också.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply