Step på söndagskvällen

Så nöjd med mig själv, som kört ett step-pass så här på söndagskvällen, när man kunde ha suttit hemma och ätit lördagens godis- och chipsrester. Av en slump såg jag i fredags att det fanns ett extrainsatt step-pass och blev så glad, eftersom inget av veckans pass funkar med min och Jans arbetstider. För att man ska kunna köra ett pass måste ju båda vara lediga. Förr fanns ett pass på torsdagar, men inte nu längre.

Hoppas hoppas att det händer fler gånger!

Jag började med att stå på crosstrainern 12 minuter för att få upp pulsen lite lagom tills passet började. Första gången jag var på just detta passet, och klarade mig bra. Lagom mycket hjärngympa, högt tempo, bra ledare, schysst musik. Trött efteråt och efter att ha sett första avsnittet av Kontoret, som låg pausad hemma ska jag nu ta mig en dusch innan det blir de där tidigare nämnda godis- och chipsresterna 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply