Step up!

Idag var vi på läromedelsmässa och föreläsning på Fyrishov. När jag sedan åkte hem därifrån var barnen redan hemma och jag åkte förbi Väderkvarnsgatan. Då måste man stanna! Jag hann precis i sista minuten in till step-passet. Jättekul, då jag ju vanligtvis inte kan gå på ett enda under ordinarie arbetstid/arbetsplats.

Det var kul och jag kände mig stark. Ändå till hunger och törst hann ifatt mig. Jag hade bara druckit kaffe under dagen, inte en droppe vatten och hade inte med mig någon flaska. Inget vettigt mellanmål heller, förutom en bjudbulle på mässan. Så när själva kondisdelen av passet var över och det var dags för nedvarvning smet jag. Väl hemma darrade jag och svalde min korvstroganof i princip otuggad 🙂

Nu känns det bra. Firar min bra träningsstart denna vecka med två koppar kaffe och några små söta chokladrutor från IKEA.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply