Stevia drops från Nutri-Nick

20140416-134414.jpg

Nu har jag fått hem alla smaker av Nutri-Nick inför demo på Gränby centrum nästa helg. Jag ska få prova dem lite innan de ska bjudas på så det kommer nog att bli några inlägg om de olika smakerna och vad de passar till. Jag hoppas att du kommer och smakar sedan, den 27 april!? I samband med den demon kommer jag också att starta en tävling 🙂

Först ut i morse var jordgubbssmaken, som jag använde i en morgonsmoothie med färska jordgubbar, kvarg, vatten och proteinpulver. Det smakade sött och gott, utan några bismaker och utan att ta över. Den här smaken passar nog utmärkt till att söta frukostyoghurten/filen istället för att köpa fruktsocker som ju innehåller socker. Jag tror också att den passar fint i alla typer av smoothies med bär, eller till att söta frukt till pannacotta eller gröt (istället för sylt).

Nutri-Nick Stevia Drops ger sötma utan att tillföra några kolhydrater eller ens kalorier. Stevia är en växt och det som ger sötma är steviolglykosider.

Nutri-Nick finns bland annat att köpa på Bodystore.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Stevia drops från Nutri-Nick

  1. Anna
    18 april, 2014 at 18:34 (10 år ago)

    Känns tryggt att du provar o bedömmer så jag vet vad jag ska satsa på.

Leave a Reply