Nutri Nick stevia kexbar

Här kommer ett tips på en storslagen tävling! Som jag skrev häromdagen gäller det att se till att det finns saker hemma man tycker att man får äta. Finns det inget gott blir det nyttigare livet ett straff och sådant håller inte i längden. Man får hitta nya godsaker!

Jag mumsar ju i mig en hel del Nutri-Nick. Jag brukar ta en halv om jag är sugen på ett mellanmål på förmiddagen och/eller eftermiddagen på jobbet- för att kunna låta bli mellanmålets via bröd eller personalrummets skorpor. Jag brukar dela med mig av Nutri-Nick lite då och då eftersom jag upplever att de flesta som ser mig äta dem inte känner till dem.

Men det finns fler i samma familj, nämligen Stevia kexbar. Det passar till fredagsmyset eller lördagsgodiset och jag tycker den smakar gott. Jag fick med mig några stycken efter stockholm hälsovecka förut, och bjöd barnen samma kväll.

I tävlingen kan du vinna 15 lådor med 25 kexbars i varje. Inte dåligt! Många fredagsmys blir det 🙂 Tävlingen hittar du på Lubfoods facebooksida.

Sedan tycker jag att du ska besöka Allt för Hälsan-mässan också, där du kommer att bjudas på stevia kexbar och Nutri-Nick och annat i LUBfoods sortiment i Bodystores monter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply