Stevia- ska den rädda oss?

Nu börjar det rejält minska med sötsaker i vår frys- kanske dags att baka lite med Noria idag. Nyss ramladejag över en intressant artikel om stevia. Jag har läst om stevia förut, på tex bodystore och på hälsobloggar, men inte kommit mig för att prova då det kostar en del. Men det är väl som med allt annat också, ökar efterfrågan kanske priset sjunker.

Det smakar socker och det kommer att trigga igång vårt belöningssystem, göra oss sockersugna precis som vanligt vitt socker gör. Men när man väl äter det påverkar det inte blodsockret och innehåller inga kalorier.

Jag är en riktig sockerråtta. Jag vill gärna ha mer. I morse räckte det med det söta brödet jag råkade köpa när vi handlade lite hungriga före fredagsmyset. Det räckte ju liksom även idag. Åt en limpskiva, och vips av bara farten på stående fot åt jag en till.

Någon som provat?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply