Steviadroppar från Nutri-Nick

20140302-145300.jpg

Nutri-Nick har nu under sitt eget varumärke producerat en variant av steviadroppar. Jag fick hem en smak att prova, och uppskattar den mycket. Jag valde citron, eftersom jag inte har något Sweetdrops i just citron och tänkte att det passar bra i t ex kvarg, mineralvatten, smoothies mm. Jag ska nu också börja dagarna med citronvatten och några droppar stevia passar säkert bra däri också 🙂 Jättebra sätt att ge lite sötma utan att behöva påverka kaloriintaget alls. Stevia i sig har faktiskt effekt på blodsockret, så t ex diabetiker kan behöva ta mindre insulin. Om jag hittade en bra pipett skulle jag ta med lite till Vilan nästa gång vi åker dit 🙂

De är så nya att de inte går att köpa överallt riktigt än, men håll utkik 🙂 De kommer att introduceras med en kampanj på Bodystore vecka 12. Fram tills dess finns så klart SweetLeafs steviadroppar att köpa i många olika nätbutiker liksom i Lifebutikerna. Bland annat finns de här: Bodystore, Shopping4net och Vitapost (där jag upptäckte att ett av mina recept finns också 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply