Stockholm hälsovecka

Stockholms Hälsovecka

 

IMG_9659 (Large)

Jag har fått frågan om jag vill vara med och dema SweetLeaf tillsammans med Blackberry Distribution. Det vill jag så klart. Alltid kul med nya erfarenheter och upplevelser. Det är ju nte så att jag alltid tycker det är lätt som en plätt. Jag blir nervös, ställer höga krav på mig själv och så, men jag ska försöka göra mitt bästa 🙂 Det är Stockholm Hälsovecka som gäller.

Jag har ju laborerat med stevian från SweetLeaf ett tag. Det är fortfarande samma flaskor och smaker jag har. De tar ju aldrig slut, så dryga som de är. Oftast använder jag dem till kvarg eller yoghurt snabbt och enkelt, men även i pannacotta och kaffedrinkar (hur hälsosamt det nu är). Jag ahr också haft dropparna i glutenfria efterrättsvåfflor, nyttigare muffins mm.

Sedan har jag också gjort en chokladkaka som blev mycket lyckad. Den tror jag att jag gör till mässan och bjuder på, ihop med ett recept. Håll tummarna för mig och kakan 🙂 Där hoppas jag också kunna smaka på några av de andra smakerna.

Just nu kostar en flaska Sweet drops från Sweet Leaf 118 kr på Bodystore, 15% rabatt med andra ord.

En hälsosam livsstil berör oss alla, gammal som ung – nu kan du visa upp dina produkter och tjänster för 250 000 personer. Det är goda utsikter för ett hälsosammare Sverige. 

Mässan är till för alla som är intresserade av en sund och aktiv livsstil. Tillsammans visar vi vägen – bättre mat, friskvård, nya träningsmetoder eller inspiration till ett balanserat och hälsosamt liv.

Stockholms Hälsovecka ställer ut mitt i Stockholm Centralstations stora hall. En modern plats med caféer och butiker. Visa upp dig och dina produkter, tjänster och varumärke under en valfri dag eller under hela veckan. En plats där 250 000 personer varje dag tillbringar i genomsnitt 30 minuter av sin vardag. Gör denna stund på dagen värdefull för både dig och besökarna.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Stockholm hälsovecka

  1. Jessica
    30 maj, 2013 at 21:32 (10 år ago)

    Va kul att stå på Hälsoveckan! Din kaka låter som en hit… Måste prova! Har funderat på dom där sweet drops tidigare, så nu ska jag nog slå till. 🙂
    Kram

Leave a Reply