Stockholm halvmarathon 2018

Idag tänker jag inte gå många steg, idag är det återhämtning som gäller. Jag är hel, har inte ens en blåsa på foten och bara där har jag nått mål nr 1; att kunna springa utan smärta (bortsett från ryggen då).

Det gick fint igår. Jag var varken nervös eller övertaggad, bara sugen på ett pass i Stockholm. Jag och Jan efter ca 12.30 och hade god tid på oss. Solen sken och morgonens blåst hade dämpats lite.

Jan startade 15.30 och jag en kvart efter.

Första milen gick relativt fort. Sedan kände jag att långloppen blivit för få. Men jag höll rätt bra tempo. När det började luta uppåt vid 17-18 km tappade jag fart och blev lite rädd att gå in i väggen. Men vill verkligen inte gå, så trummade på. Vid 19 km kom orken tillbaka. Gick in på 2.00.50. Hade jag inte livesänt på instagram vid 11 km, satt en saltgurka i halsen vid 12 km och tagit vatten i onödan därefter hade jag gått in under 2 timmar. Men inte tänker jag gräma mig. Jag slog pb trots att målet bara var att ta mig runt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply