Winter Run Stockholm


221498101101 
ICEBUG 
M KAYI 2 BUGRIPStandard

Jag har inte löptränat på ett tag. Jag har helt enkelt dragit mig lite för det när det blev kallare. Samtidigt blev jag så där riktigt förtjust i att träna med skivstången på gymmet. Jag har gymmat tre gånger i veckan ett bra tag nu, och kört en massa benböj och utfall med skivstång på axlarna. Det tar bra!

Men nu är jag anmäld till Winter Run, som går av stapeln runt och på Skansen 20 januari. Det är en hel mil och det var det länge sedan jag sprang. Jag måste helt enkelt se till att jag fortfarande klarar det.

Undrar hur kallt det är då!? Jag har en riktigt varm löpartröja med flossad insida. Jag har ett par lätt flossade löpartights också i och för sig. Skulle gärna önska mig ett par löparskor som passar för vinterlöpning också, men vi får se. Stadium har en tävling där man lägger upp en bild på en önskeprodukt. jag önskar mig ett par Icebug 🙂 Måste skaffa mig något kul att lysa upp mig med också!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply