Stockholmstrip

Där regnbågen slutar (pocket)

Imorgon är det dags att åka till Stockholm. Känner en viss anspänning. Barnen ser dock fram emot det och det gör ju jag så klart också. Och jag hoppas att jag tar mig iväg snabbt och inte står och tramsar så jag missar en massa bussar ner till tåget, ”bara en puss till….”, ”ring om det är något”, ”titta nu så visar jag hur alla knappar till tv:n, x-boxen, tv-datorn, mp3-spelaren funkar”, och när man väl är inne på det kan man ju kanske glömma att mamma nog vet hur kaffekvarnen funkar, men man kan ju alltid harva vidare. Och även om man förberett middag, köpt hem godsaker så kan man ju visa var allt gott finns också. Jag vet att jag kan vara hopplös.

Mamma tyckte jag kunde åka direkt, inte behöver jag åka hem, men då måste jag ju hinna allt det där över telefon och jösses så svårt det blir att åka där vig 7.35 på morgonen.

Men när jag väl kommit iväg ska jag slappna av. Vi ska träna på hotellet, dricka lite vin och käka godis, läsa en stund kanske och sedan gå ut på stan. Morgonen efter ska jag sova. Fast det säger jag bara för jag kommer att vakna skittidigt ändå. Sedan ska vi shoppa lite, tänkte vi.

Men tips nu, var ska vi äta?

Har massor av böcker som väntar. Bland annat vann jag ju ett bokpaket av Cecelia Ahern förut. Har du läst någon av dem och i så fall är de läsvärda? Vilken ska jag börja med när jag ligger vaken tidigt i en hotellsäng.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply