Storytel i sommar

  Jag hittar ro i att lyssna på böcker, just nu lyssnar jag i mängder. Så snart det inte verkar otrevligt sätter jag på Storytel. När jag städar, tränar, vilar, bara hänger i trädgården mm. Just nu är jag inne på biografier av olika slag. Elaine Eksvärd, Klara Zimmergren och Tilde de Paula är de senaste. Den sistnämnda går i lurarna just nu. Det är lite kul att följa med i Rackis, Gottsundabadet, Flogsta och Berthåga från hennes uppväxt i min stad. Jag gillar Tilde de Paula rent allmnt, trots att jag ju aldrig räffat henne. Denna historia, där man får följa fem generationer kvinnor som flyttat över världen.

Vill du prova storytel kan du skicka din mailadress så skickar jag en inbjudan.  Jag hittar nytt att lyssna på hela tiden, fyller bokhyllan och lägger offline så att det inte ska ta min pott. Krånglar aldrig, älskar Storytel.

Har du något bra boktips att ge mig?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply