Street Uppsala

I helgen är det evenemangshelg i stan. Vi har varit ner en stund. Lyssnade lite på musik på S.t Eriks torg, åkte karuseller och käkade mat. Mycket trevligt och lyckat, med nöjda barn och soligt väder. Inte så mycket tjat alls, och det är skönt. vilmer gick långt också, från stora torget till s.t eriks torg, sedan hela vägen ner längs strandpromenaden och tillbaka till bussen. Nu vilar de med film och det lördagsgodis vi köpte på stan.

Vilmer åkte flera sorters karusell, och var inte rädd alls. Larven fick han åka med Jan, annars åkte han själv.  Noria ville nog gärna, men vågade inte. Hon satte i sin i en tekopp men klev ur. Senare satt hon med Vilmer i en bil, som åkte runt på ett spår. Hon åkte ett varv, glad i hågen, men blev sedan ledsen, och fick komma ur. Precis så är hon just nu med allt. På och av, mer mat, ingen mat, hjälp, kan själv……. Men hon var glad ändå.

Vilmer tyckte det var mycket rättvist att hon fick välja en ballong sedan, eftersom hon ju inte åkt så mycket.

Vi åt mat längs med ån. Barnen fick hamburgare och vi tog kycklingspett. Borde förstått innan hur det skulle bli. De började på sin hamburgare, men så snart vår mat kom ville de hade istället. De vill ju ha ”vuxenmat”. Tur då att det var två spett per person, så alla fyra fick varsin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply