Stulen cykel

IMG_7753 (Large)

Åh, vad jag grämer mig. Jag grämer mig så mycket att jag måste skriva ner det! Jag bestämde mig i sista stund för att inte ta bilen till skolan, utan nappa chansen till frisk luft och snabb cykeltur (alltid bränner man något, tänkte jag!). Jag brukar hämta Noria ute, så hämtningar går fort. Idag var båda barnen inne. Så jag passade på att titta på dagens arbete hos Noria. Vilmer hade glömt överdragsbyxorna vid klassrummet, så det blev en sväng dit också, men längre än så var jag inte borta.

Men det var cykeln!

Någon har alltså stått och väntat, greppat den direkt och dragit…..säkert inte så långt, men orkade inte skena upp till fyllehaket i Årsta centrum för att utesluta det.

Jag svär inte ofta, men det gjorde jag nu, med eftertryck. Och så fick jag en kram av barnen och sedan var det bara att börja jogga hem.

Nu ska jag straffa mig själv genom att tvinga mig att mentalt spara ihop till en cykel. Här har jag lite svårt att köpa begagnat- så rädd att köpa någons stulna cykel. Eller har du en cykel att sälja, förslagsvis din egen!?

Men jag gillade ju min cykel, som var orange och lätt att hitta på parkeringen……Bilden här ovan är från sommaren 2006, vår första cykeltur i Slavsta.

Jag hittade en cykeltävling på Naturdiet, så nu hoppas jag på tur 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Comments on Stulen cykel

 1. Carro
  11 november, 2013 at 18:44 (9 år ago)

  Surt!!!!! Men gräm dej inte för mycket! Inte ditt fel!

  Tips, köpte min på Coop för 3995kr och är suuuupernöjd!

 2. Carro
  11 november, 2013 at 18:45 (9 år ago)

  Minns förresten vilmers allra första cykeltur på stan. Hela lilla familjen mötte mej vid bussen minns jag!

 3. Carola
  18 november, 2013 at 09:22 (9 år ago)

  Vi har en extracykel hemma som inte används.
  tror man måste smörja vid sadeln bara så man kan ändra höjd på den.
  Den är fin. Jag kan ta en bild och messa över så ser du hur den ser ut. Antingen så kan du låna den eller så kan du köpa den för en billig peng.
  Kram Carola

Leave a Reply