Styrka med pinne

Jag är precis hemkommen från gymmet. Täntke köra ett vanligt gympass, men insåg precis innan att det ju fanns ett pass att gå på och då måste man ju passa på. Styrka, 60 minuter, med gymstick. Det kändes bra, inte lika klen som jag själv tror. Jan hade som förslag annars att jag kunde gymma med skurborstpinnen! Nu var det ju inte själva oinnen som vägde, utan banden på den som gav motstånd.

Det finns två styrkepass i veckan och jag skulle kunna gå på båda, faktiskt. Annars är det svårt att få in pass, de ligger inte på tider som funkar med arbetstider och dagistider. Så det får väl bli detta för mig.

Största problemet var nog vad jag hade i magen. Jag och Noria var ut till Elin över lunch, och jag drack nog några koppar kaffe för mycket. Och innan jag gick in drack jag en smoothie som jag blev nyfiken på på COOP. När jag tog i, drog sticket mot magen kändes det som om jordgubbskaffe var på väg upp i strupen, fy fasen!

Nu ska jag äta middag och fundera på hur jag ska tvätta håret!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply