Sukrin, almond & sea salt

IMG_3397.JPG

Regn och rusk dag efter dag, men det går ju det också. Vi fick två fina baddagar förra veckan, plus några sköna eftermiddagar i trädgården och finväder när vi var hos Carro o company i söndags. På något vis accepterar jag regnvädret mer när det är så här ihållande och utlovat, än när det bara dyker upp när man tänkt göra nåt annat.

Noria fick tag på en lekkamrat, Jan läser bok, Vilmer spelar mine craft och jag läser Uppsalatidningen och visslar på ”och regnet det bara öser ner”. Och så dricker vi kaffe. Igår fick jag ett paket från Bodystore med lite smått och gott i som jag får återkomma till. Men redan idag slängde jag mig över den lilla chokladkakan från Sukrin. 40 gram mjölkchoklad med mandel och havssalt. Hela kakan innehåller 9 gram naturliga sockerarter, 170 kalorier. Den smakade lent och gott. Jag är ju van vid sukrin sedan tidigare och tycker inte att sockeralkoholen erythritol smakar så tokigt.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply