Surdegsknäcke bakmix från Risenta

IMG_1951

Matilda och jag har suttit i solen på altanen och pratat löpning. Jag tänker typ löpning hela tiden just nu, men man kan ju inte tvinga sig på vem som helst med det. De som läser bloggen och kollar in mig på instagram får helt enkelt stå ut 🙂

Vi drack kaffe och åt nybakat knäckebröd. I torsdags fick jag ju som jag tidigare sagt ett paket från Risenta med bland annat surdegsknäckemix. Mycket enkelt att baka och det blev jättegott. Med bregott och stark cheddar på blev det ett gott fika. Nu ska jag försöka att inte småäta dem hela tiden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Surdegsknäcke bakmix från Risenta

 1. Carola
  18 mars, 2015 at 10:19 (9 år ago)

  Hej Hanna.
  Hoppas allt är bra med dig och familjen. Jag läser ju din blogg lite då och då och anser att du verkar ha koll på det här med vitaminer och liknande. Du har väl provat en del?! 🙂
  Tänkte därför på dig nu på morgonen. Jag är så jäkla trött. har du nåt bra tips på nåt man kan stoppa i sig för att fylla på energiförrådet och bli piggare. Kan ju tala om att jag är nötallergiker så…
  Hoppas du har tid att slänga iväg några förslag 🙂
  Hälsa familjen och sköt om dig.
  Kram Carola

Leave a Reply