Sverige på fötter #sverigepåfötter

Idag har det varit flyttdag på jobbet. Alla mina och klassens saker ska över till nästa klassrum. Jag har burit allt själv. Det gäller att inte bara tänka på att hinna och få det gjort utan att göra det relativt bra också, så man inte gör sig mer illa än man redan har. Det gick bra och egentligen tycker jag mer om det än att sitta med beställningar. Inte gjord för att sitta still. Jag förstår inte att man orkar sitta och arbeta hela dagarna, glad åt att få röra på mig mellan barn och bänkar, i korridorer, hänga upp teckningar, bära grejer från förråd, vara ute, ha klassrumsgympa mm Tror också det är därför som min kropp inte starkt säger att den bara måste få träna på kvällstid.

Jag kom hem från jobbet efter 16 någon gång. Vilmer har varit själv hela dagen, så försöker att komma hem i skaplig tid, och istället arbeta en extra dag innan sommarlovet om det behövs. När jag kom hem kom jag på att det ju var idag som det var Sverige på fötter-manifestationen. Jag snörade på mig skorna och tog en liten löprunda, som jag avslutade med att titta in på Chilli och på EM för att kolla på en ny sänglampa till Noria. Det står på hennes önskelista nämligen.

Nu ska jag kolla på andra halvlek i matchen och kanske ta en tupplur. Jan gymmar, Noria leker med kompisar i trädgården och Vilmer spelar fotboll i parken. Packa väskan till barnen också. De ska med mamma till Grisslehamn imorgon eftermiddag till på torsdag.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply