Tack för hjälpen- korg

20140816-151245-54765286.jpg

Barnen ska få sova hos Familjen Fällmar i natt och det är jag väldigt glad för. De avsätter sin fritid för vår skull, och lovade det dessutom redan förra veckan så jag har varit lugn över att veta hur vi ska göra. Barnen har sett fram emot detta i flera dagar nu 🙂
Att ha vänner dom dem är guld värt!

Självklart får Anna en present! Jag har plockat ihop några av mina favoriter och jag tror att flera av sakerna är nyheter för henne som jag hoppas att hon gillar.

  • Nutri-Nick Stevia Drops vanilj (eftersom hon fick prova min och gillade den!)
  • En glasburk med chiafrön från min egen påse från Urtekram som låg i senaste lådan från Bodystore.
  • En glasburk med strandnyponpulver från Helhetshälsa. Jag fick min burk igår och hällde helt enkelt över lite i en finare glasburk. Jag hoppas den passar till hennes löparknän 🙂 Jag har också stoppat ner några provpåsar som Helhetshälsa skickat, med alg-omega och probioplex.
  • Gojibär och caschewnötter.
  • En liten provpåse med torkade mullbär från Urtekram.
  • Müsli och agavesirap från Renee Voltaire.
  • Pukka detox-te

Barnen får små gottepåsar! Jag är rätt säker på att det kommer att gå bra för dem att sova borta. De är bara inte alls vana vid det. De sover i princip aldrig borta, men är nog mogna för det nu 🙂

20140816-151246-54766405.jpg

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply