Tack mamma!

Skruttig kille idag! Han fick feber igår eftermiddag och sov oroligt hela natten (liksom jag som har så svårt att sova när barnen är skruttiga). Mamma jobbade eftermiddag idag och tog hand om barnen på förmiddagen. Vilmer låg i sin mormors säng och soffa och lekte lite med lego. De fick klä julgranen och äta pannkakor. Sedan hämtade Jan dem där vid halv 2 och vabbade på eftermiddagen. Imorgon är det min tur att vara hemma.

Just nu har han 39.4 trots alvedon, men jag tänker ändå hålla tummarna för att han är piggare imorgon. Noria får också vara hemma. Hon kan ta det lugnt och slippa få i sig nya förskolesmittor. Hon kan också vara hemma utan att härja, så Vilmer kan vila trots att hon är hemma. Noria är lite snorig så med lite vila kanske vi håller henne på rätt sida smittogränsen så att säga.

Ständigt pusslande med dagarna när barnen är sjuka. Vi försöker att alltid dela på det och tar dagarna så att det passar bäst med jobb.  På torsdag är det julpyssel och avslutning på jobbet, så då behöver jag jobba. Men tills dess hoppas jag han är frisk….

Tack vare mamma fick jag det inbokade föräldrasamtalet avklarat idag, och Jan fick färdigt filmen som skulle vara klar till imorgon. På så vis slipper han åka in nu ikväll för att fixa det. Istället är han nu och köper Ipren och jag och Noria ska traska iväg till bokbussen så snart han är hemma igen.

Mamma fick en liten liten present som tack för hjälpen. Lite choklad och så en liten flaska Kneipp Hudolja mandel. Mest en symbolisk sak förstås men kanske tycker hon också att det är kul att prova något nytt ibland. Jag har alltid ett gäng små presenter av olika slag i lådan i förrådet, samlar på mig på olika håll. Just den här låg i min ”prova och recensera”-lådan från Bodystore. Jag har en egen också, att prova vid tillfälle.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply