Tallink Spa and conference

IMG_8346 (Large) IMG_8348 (Large) IMG_8359 (Large) IMG_8392 (Large) IMG_8393 (Large)

IMG_8361 (Large)  IMG_8368 (Large)  IMG_8394 (Large)IMG_8382 (Large)   IMG_8379 (Large)

Nu är vi hemma från vår sportlovskryssning. Vi är riktigt nöjda och kan rekommendera resan. Visst, Tallinkkryssningarna är ju som de är, men för oss handlar mycket om att barnen ska vara nöjda, och det är de. De har lekt mycket i Lotteland, fått köpa lego i taxfreebutiken, äta godis, sova allihop i samma hytt osv osv. Sedan spelade vi musicquiz och vann lite choklad mm. Dessutom är buffén riktigt bra. Man behöver inte svulla alls, eftersom det finns massor med nytta alternativ. Räkor, musslor, rom, kallskuret, fina ostar och färsk frukt.

Hotellet var en positiv överraskning. Vi kom dit fredag förmiddag och badade då flera flera timmar innan vi slappade på rummet en stund. Två hotellrum med dörr mellan var en hit, barnen tyckte de var så stora som fick en egen dubbelsäng.

Vi promenerade till Tallinns gamla stan framåt kvällen, för att äta middag. Mycket vacker stad, och skaplig mat.

Ännu mer bad på lördagen. Fräscht och fint bad och räckte bra till barnen. De kräver å andra sidan inte så mycket för att bli nöjda, men även vi vuxna gillade stället. Poolbar, så man kunde stå i vattnet och dricka smoothies, beställa cider direkt från bubbelpoolen. Flera sorters bastun, hamam, turkisk ångbast, finsk bastu mm.

Sedan en natt till hem, med buffé, lek och lite shopping.

Vi åkte torsdag kväll och kom hem söndag förmiddag. Buffé + frukost på dit och hemresan och fritt bad på hotellet med frukost kostade för oss totalt 5500 kr. Det som alltså tillkom var lunch två dagar och en middag i Tallinn + lite dricka och godis.

Vi hade alltså köpt ett hotellpaket, men jag tror det är möjligt att bada där även vid en vanlig kryssning. Då kliver man av både runt halv 11 och båten går tillbaka vid 18. Däremellan är det ju Tallinn som gäller, men med barn kanske en sväng på badet passar bättre. Vi promenerade från båten, tog max 15-20 minuter i Noriatakt.

Jag har en fri kryssning ligger, som jag fick när jag svarade på frågor på nätet förut. Just denna gång ville vi ju bo på hotell, men hade biljetten räckt lite längre hade vi nog tagit en badtrip dit vid påsk också. Vilmer har verkligen tränat. Han simmar, både över och under vatten, hoppar från kanten och vågar mer och mer. Noria har också vågat sig på fler turer mot det djupa, men hon är nog som jag hon. Hon lägger sig och småsjunger mitt i bubblet, en riktig slappare som njuter av värmen i bastun och bubbelpoolen. Bara alla är nöjda så!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Tallink Spa and conference

  1. Jessica
    24 februari, 2013 at 16:00 (11 år ago)

    Låter som en riktigt mysig resa, härligt!
    Kram

1Pingbacks & Trackbacks on Tallink Spa and conference


    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'comment_style' not found or invalid function name in /var/www/fornhem.se/hanna.fornhem.se/wp-includes/class-walker-comment.php on line 184

Leave a Reply