Tävla hos mig om en valfri produkt från ClearLife.se

Tävlingen är avslutad. Vann gjorde denna gången Kylie Larsson och Lena Eckerberg. Stort grattis till er!

Nu startar jag en tävling i samarbete med Clearlife. De har ett brett sortiment av naturlig/ekologisk hudvård och hårvård, superfoods, naturliga näringsprodukter, ekologiska kläder mm.

Två vinnare får välja en valfri produkt för max 500 kr.

För att delta:
Titta i shoppen och berätta om något som du är sugen på att välja om du vinner. Varför väljer du det?

För att öka dina chanser att vinna kan du tipsa om tävlingen på något sätt, förslagsvis:

*på egen blogg. Ta gärna texten ”Tävla om en valfri produkt från Clearlife Hannas blogg”. Välj gärna egen bild från Clearlife.

*på facebook. Kopiera då denna tävlingssida och dela i din statusrad. Du kan också passa på att gilla Clearlife på facebook 🙂

*på instagram. Skriv något om tävlingen bland annat att den hittas på hanna.fornhem. se och lägg till @hanna_fornhem så jag hittar ditt inlägg.

Skriv i ditt inlägg om du tipsat på något vis.

Tävlingen pågår till 21 november kl 23.00. Därefter kontaktar jag vinnarna via den angivna mailadressen.

Lycka till!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 Comments on Tävla hos mig om en valfri produkt från ClearLife.se

 1. Teres
  4 november, 2013 at 23:23 (10 år ago)

  Å det finns så mycket att välja på hos clearlife men jag skulle vilja pröva sesamoljan för det ska vara väldigt bra behandling mot psoriasis som jag har massor av just nu och på ett mycket skonsamt sett.

  Och en djupverkande chokladmask för ansiktet skulle vara hur mysigt som helst att få pröva.

  Jag har delat på fb och instagram och gillat clearlife på fb

  Kram

 2. Annika - drömmen om 11 barn
  4 november, 2013 at 23:30 (10 år ago)

  Jag är med och tävlar och skulle vilja testa http://www.clearlife.se/sunwarrior-risprotein-vanilj-p-877-c-289.aspx. Som gbp-opererad är det otroligt viktigt att jag prioriterar protein i min kost, då jag inte får i mig den mängden mat som andra får. Proteinet är det jag hela tiden ska välja först. Ett bra proteinpulver gör att jag VET att jag får i mig protein. Nu har man ju inte kunnat ekocertifiera detta eftersom man ”inte kan garantera att det inte smugit sig ner oekologiska riskorn i produkten” men det känns ändå som ett bra val – mycket bättre än många andra proteinpulver!

  Länkar: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlar/2013/november/hannafornhem.html#comment

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 3. Therese
  6 november, 2013 at 20:03 (10 år ago)

  Jag är med!
  Vann jag skulle jag vilja köpa denna: https://www.clearlife.se/kokosolja-fran-akamuti-p-961-c-260.aspx

  Jag är otroligt stel av mig och min kropp mår inte alls bra. Min sjukgymnast har försökt få mig vilja använda massageolja för att göra huden mjuk och frisk, men jag har inte hittat någon som passar mig. Men denna skulle nog göra skillnad! Både jag och min pojkvän älskar kokos och han skulle gärna få massera mig med denna en mysig fredagskväll!

  Tack för en jättebra tävling!

 4. Carina Gerdin
  7 november, 2013 at 00:17 (10 år ago)

  Jag är med 🙂 Gillar & delar vidare till min fb. sida (Carina Gerdin).
  Jag skulle vilja prova denna mascara http://www.clearlife.se/lotus-ekologisk-mascara-brun-p-784-c-145.aspx
  Jag har lite känsliga ögon, torra & ett synbortfall emellanåt pga en hjärntumör som spökar…förhoppningsvis kanske jag kan ha en ekologisk mascara istället för en vanlig som retar ögonen mer…

 5. Emely
  7 november, 2013 at 16:07 (10 år ago)

  Åh, vilken underbar tävling! Jag hade valt den här http://www.clearlife.se/probiform-p-1133-c-247.aspx Först och främst har jag en otroligt känslig mage. Måste vara försiktig med vad jag äter och dricker. Sedan behöver jag förstärka mitt immunförsvar. I våras/somras var jag fökyld i 6 mån så det behövs verkligen förstärkas! Ha det gott!

 6. Christina Loveur
  7 november, 2013 at 20:59 (10 år ago)

  Klart jag är med! Finns så mycket spännande saker som jag hade velat ha, men efter att ha tittat runt på hemsidan länge så bestämde jag mig till slut. Om jag fick turen att vinna så hade jag valt Rengöringskrämen från Akamuti. För det första så har jag hört mycket bra saker om produkten och vill gärna prova på. För det andra så är jag säker på att den passar mig utmärkt då jag har väldigt känslig och torr hy. Ekologisk, fuktgivande, ger lyster och tar bort smuts på samma gång?! Kan ju inte bli bättre!

  Delar på min Facebook, här kan du kika: https://www.facebook.com/chris.iminlove/posts/315165368621662
  Gillar också Clearlife på Facebook.

 7. Camilla H
  8 november, 2013 at 11:28 (10 år ago)

  Underbar tävling, jag är med och tävlar. Som student är det knapert med pengar men jag som bryr mig så mycket om min hälsa vill satsa på den, och som vegetarian är detta extra viktigt. Jag vill därför vinna: https://www.clearlife.se/opti3-complete-omega-3-p-698-c-247.aspx?externalsearch=1 då det är viktigt att få i sig.

  Bjuder också på ett rim för att öka mina chanser:

  Att vinna detta,
  är inte det lätta,
  massor av bra tävlingbidrag,
  skulle jag vinna blir jag så glad

 8. Jeanette
  9 november, 2013 at 10:10 (10 år ago)

  Åh! Jag är gärna med och tävlar! Om jag vann skulle jag välja http://www.clearlife.se/raw-kallpressad-ekologisk-kokosolja–p-621-c-143.aspx Jag har läst så mycket om att det ska vara bra för hälsan och min väninna använder alltid kokosolja när hon gör wok, istället för smör, och det blir verkligen en jätteskillnad! Grönsakerna får en helt annan ”krisp” och smak. Hade varit jättespännande att testa.

 9. Liie
  12 november, 2013 at 00:35 (10 år ago)

  Jag vill vara med! Tycker alla städprodukter verkar spännande, helst hade jag velat testa badrumssprayen då det känns som att den skulle dofta väldigt gott men den fanns inte i lager, så då väljer jag allrengöringen istället http://www.clearlife.se/miljovanlig-allrengoring-p-1181-c-301.aspx. Jag har börjat gå över lite smått till ekologiska produkter, men är lite feg på att våga testa nya saker eftersom jag inte har råd att göra köpmissar, så att få vinna och prova grejer skulle verkligen underlätta inför framtida köp.

 10. Anna
  14 november, 2013 at 12:13 (10 år ago)

  Åhej
  Vad svårt det var att välja. Mycket bra saker. Men ni hittade jag julklappen jag ska ge till mig själv. Om intresse finns kommer jag bjuda mina vänner, men tyvärr är det bra jag som är hälsoinspirerad i den här kretsen.
  Jag här LÄNGE önskat den här boken och, eftersom den ”inte innehåller kött” har jag fått köpa den för egna pengar – något jag jag inte har riktigt har haft råd med.

  http://www.clearlife.se/karins-grona-varld-p-939-c-147.aspx

  Hoppas, hoppas, hoppas!
  Delar på https://www.facebook.com/hanna.eriksson.94

 11. Anna
  14 november, 2013 at 20:02 (10 år ago)

  Här finns ju oändligt m spännande saker! Svårt att välja men jag är mkt sugen på jojobaoljan pgs av min torra hårbotten o i övrigt torra hy. Fantastiskt företag! Delar på Facebook.

 12. Lena
  14 november, 2013 at 21:18 (10 år ago)

  På Clearlife finns det mycket spännande produkter!
  Det blir svårt att välja, men om jag skulle vinna skulle hag vilja ha jojobaoljan.
  http://www.clearlife.se/jojobaolja-fran-akamuti-p-778-c-284.aspx
  Jag har använt balsammetoden i snart 3 år och hört mycket gott om produkten.
  Kylan har nu kommit och en torr hårbotten ser inte kul ut. Här skulle oljan få göra sitt!
  Har även tänkt att ha den till vinter-torra ben.

  Skulle jag vinna vill jag även köpa Rasullera till hårtvätt. Även min man var lite nyfiken på den!

  Delar på Facebook

 13. Anette Carlsson
  16 november, 2013 at 22:28 (10 år ago)

  Jag blev jätteintresserad av clearlifesida. Jag har delat tävlingen på min facebook:
  Tävla hos mig om en valfri produkt från ClearLife.se Jag sätter här en kopia som kommer från min facebook sida Anette Carlsson

  categories: Hår och hud, Litteratur, Mat, Tävlingar, Träning

  Tävling i samarbete med Clearlife

  Nu startar jag en tävling i samarbete med Clearlife. De har ett brett sortiment av naturlig/ekologisk hudvård och hårvård, superfoods, naturliga näringsprodukter, ekologiska kläder mm.

  Två vinnare får välja en valfri produkt för max 500 kr.

  För att delta:
  Titta i shoppen och berätta om något som du är sugen på att välja om du vinner. Varför väljer du det?

  För att öka dina chanser att vinna kan du tipsa om tävlingen på något sätt, förslagsvis:

  *på egen blogg. Ta gärna texten ”Tävla om en valfri produkt från Clearlife på Hannas blogg”. Välj gärna egen bild från Clearlife.

  *på facebook. Kopiera då denna tävlingssida och dela i din statusrad. Du kan också passa på att gilla Clearlife på facebook

  *på instagram. Skriv något om tävlingen bland annat att den hittas på hanna.fornhem. se och lägg till @hanna_fornhem så jag hittar ditt inlägg.

  Skriv i ditt inlägg om du tipsat på något vis.

  Tävlingen pågår till 21 november kl 23.00. Därefter kontaktar jag vinnarna via den angivna mailadressen.

  Lycka till!

  Om jag vann så skulle jag bli jätteglad för en ny yoga matta, jag betalar gärna lite till än 500 kr som är vinstsumman för att få en bra yoga matta. Jag tränar och är tokförtjust i Yoga och mattan är viktigt.

  Anette Carlsson

  :

 14. Carro
  18 november, 2013 at 11:36 (10 år ago)

  http://www.clearlife.se/ekologisk-sheakram-grapefrukt-p-1105-c-145.aspx

  http://www.clearlife.se/lavendel-ekologisk-kroppsolja-p-308-c-260.aspx

  Är mina val! Guuu så lyxigt det vore! Tänk att som en sliten småbarns mamma få ta sej en dusch och sen få smörja in sej i ett härligt kroppssmör. Eller varför inte få sej en massage i väldoftande lavendel massageolja. Vår 2 åring skulle få lite massage hon med. Vilket hon tycker är uuuunderbart!

 15. Gabriella Wikström
  18 november, 2013 at 12:33 (10 år ago)

  jag skulle välja något bra shampoo till mitt hår eftersom att jag helt plötsligt fått så torr hårbotten!? Har aldrig haft problem med håret tidigare men nu kliar det & svider.. Har så tjockt hår också så det blir extra jobbigt när man inte kommer åt å se vad det är. Så kanske kan ett bra shampoo hälpa 🙂 http://www.clearlife.se/paket-med-schampo-och-balsam–p-1089-c-281.aspx

 16. Kylie Larsson
  21 november, 2013 at 19:48 (10 år ago)

  Nu i vintertid;
  Har det blivit en konstant strid.
  Mellan min hud och mig;
  Vilket förvandlar mig till en sur tjej.
  Den blir torr väldigt snabbt;
  Den handkrämen som jag har funkar knappt.
  Att vinna dessa vore underbart;
  Att ge min vinterhud en ny start.

  Vill gärna testa denna – http://www.clearlife.se/natures-paradise-vanilj-lotion-p-788-c-174.aspx

  Delat på FB här – https://www.facebook.com/kylielarsson/posts/10151804565307321

  Tack 🙂

Leave a Reply