Tävla om adventskalender från Klossbutiken

www.klossbutiken.se

Tävling i samarbete med Klossbutiken.

IMG_1080 (Large)

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD. Vinnaren denna gång var Saga (mammasaga) Grattis till dig 🙂 Du har ett meddelande från mig!

 

Jag är glad åt att presentera en ny tävling i samarbete med Klossbutiken. Mina barn, precis som många många andra, älskar lego, och det är en vanlig present och julklapp i det här huset. En fantastisk, hållbar, pedagogisk, rolig leksak som jag tycker att alla barn borde ha tillgång till.

Vinsten i den här tävlingen är en adventskalder från Lego i tema Friends. Mina egna skulle älska att få den här kalendern att dela på, men just nu är det någon annan som ska få glädjen. Kanske är det ditt barn, syskonbarn, barnbarn, grannbarn som har turen. Här ser du vilka andra adventskalendrar Klossbutiken har i sitt sortiment.

För att vara med och tävla:

Berätta vem/vilka som ska få kalendern om du har turen att vinna.

För att öka dina chanser att vinna kan du tipsa om tävlingen på något sätt, förslagsvis:

*på egen blogg. Ta gärna texten ”Tävla om en adventskalender från Klossbutiken Hannas blogg”.

*på facebook. Kopiera då denna tävlingssida och dela i din statusrad. Du kan också passa på att gilla Klossbutiken på facebook :)

*på instagram. Skriv något om tävlingen bland annat att den hittas på hanna.fornhem. se och lägg till @hanna_fornhem så jag hittar ditt inlägg.

Skriv i ditt inlägg om du tipsat på något vis.

Tävlingen avslutas 23 november, kl 21.00. Därefter meddelar jag vinnaren via den angivna mailadressen.

Lycka till!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

65 Comments on Tävla om adventskalender från Klossbutiken

 1. Sanna
  14 november, 2013 at 21:07 (10 år ago)

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle bli överlycklig om jag fick chansen att överraska dottern med denna kalender i år. Det här året kommer nämligen inte bli sig likt då vi dels inte kommer kunna fira jul tillsammans hela familjen, i och med att min mamma ska arbeta på julafton och min bror ligger inne för vård. Ovanpå det kommer jag ha det riktigt dåligt ställt inför jul ekonomiskt och några klappar eller någon riktig jul har jag svårt att se i skrivande stund så denna vore verkligen något alldeles extra som skulle betyda mycket.

  Har delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Har även länkat här: http://mammasvardag.blogg.se/tavlingar/2013/november/tavlar-om-en-adventskalender.html#comment

  Kram Sanna

 2. Anette Carlsson
  16 november, 2013 at 22:05 (10 år ago)

  Jag är gärna med och tävlar i denna fina tävlingen. Vinsten, en adventskalender från klossbutiken skulle bli en present till en liten grabb som uppskattar adventskalender. Jag har delat tävlingen på min facebook: https://www.facebook.com/anette.m.carlsson

  Ha det gott! Önskar Anette Carlsson

 3. Titti skarp
  17 november, 2013 at 10:44 (10 år ago)

  Hej
  jag är med och har följt alla stegen samt delat på fb offentligt
  jag önskar vinna denna och ge till mitt fina syskonbarn som kämpar och åker framoch tillbaka på sjukhus
  en riktig hjälte och kämpe
  så denna vill jag ge till honom
  Titti

 4. Gabriella Wikström
  18 november, 2013 at 12:29 (10 år ago)

  Vill ge den till mina barns kusin som säkert skulle bli jätteglad!:)

  Hoppas på tur

 5. Kristiina
  18 november, 2013 at 22:44 (10 år ago)

  Hej!

  Jag är gärna med och tävlar!

  LEGO Friends skulle få göra min dotter Wilmas december lycka! En riktig dröm som ingen skulle kunna knycka.
  Spänning, lek, glädje och överraskning ända fram till jul,
  att muntra upp henne med en egen kalender vore så kul!
  LEGO Friends hennes favoriter är,
  önskar er alla en fin december genom det här!

  Gillar Klossbutiken.se på FB (Kristiina Södeström).

  Delar på Instagram (sodercrowcastle).

  Ha en fin dag!
  // Kristiina

 6. Millah
  19 november, 2013 at 15:28 (10 år ago)

  Jag är absolut med och tävlar och jag skulle
  vilja vinna till min underbara systerson Alexander
  som dock bor hela 100 mil ifrån mig..
  SKulle vara kul att skicka ett paket och överraska lite 🙂
  Tror det skulle vara otroligt uppskattat.. Kramar // Millah
  millahoman@hotmail.com

 7. Anna
  21 november, 2013 at 16:01 (10 år ago)

  Hej!
  Jag har tre Lego Friends-tokiga tjejer här hemma så den skulle göra susen!
  Hälsn. Anna

 8. Christina Frisberg
  27 november, 2013 at 13:01 (10 år ago)

  Hoppas Hoppas Hoppas att just jag dragit vinstlotten så jag kan ge den fina adventskalendern till lilla Matias!!!
  Jag har delat tävlingsinlägget offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg.

Leave a Reply