Tävla om en burk D-vitamin från Helhetshälsa här hos mig


Grattis Annika Nilsson, du är vinnaren i tävlingen!

Idag den 22/9 är det D-vitaminens dag minsann. Det måste vi ju uppmärksamma med en tävling här på bloggen. Vinnaren får själv välja vilken av Helhetshälsas D-vitaminer man vill vinna. Läs gärna mer om de olika sorterna på deras hemsida.

För att delta vill jag att du berättar något om hur du brukar göra för att få till lite dagsljus under arbetsdagen.

För att öka dina chanser att vinna kan du börja följa Helhetshälsa på facebook eller på instagram. Jag blir också jätteglad om du vill tipsa andra om tävlingen. Du kan skriva på din egen blogg, facebook eller instagram (jag heter @hanna_fornhem på instagram). Meddela mig i samma kommentar om du gjort något av detta.

Tävlingen pågår månaden ut, alltså till och med fredagen den 30 september.

Bildresultat för lycka till

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 Comments on Tävla om en burk D-vitamin från Helhetshälsa här hos mig

 1. Anna
  22 september, 2016 at 21:00 (8 år ago)

  Jag tar gärna med eleverna ut
  Och tar en promenad någon minut
  Hänger på rasten innan dess slut
  Eller när jag börjar mista mitt krut
  Låter kaffet passera min trut.
  Gärna kvar ute om det är mitt beslut
  Efter det att jag från jobbet checkat ut!

 2. Maria
  23 september, 2016 at 08:56 (8 år ago)

  Jag sitter väldigt instängt – mörkt rum med halvtäckta fönster mot en innergård i ett höghus. Det blir helt enkelriktat för mig: bara att gå ut i solen, så får jag mer sol än inget. Då och då tar jag mig bara ut till andra fönster med klart större ljusinsläpp.

 3. Amelie
  23 september, 2016 at 11:44 (8 år ago)

  Jag sitter gärna med katten i en glänta i skogen bredvid. Ibland tar jag med mig en kaffekopp och njuter lite extra.

 4. felicia
  24 september, 2016 at 23:42 (8 år ago)

  Jag gillar dem redan sedan tidigare på facebook!
  Det jag brukar göra är att jag vanligtvis under lunchen sätter mig ute och försöker käka, det skapar en sorts inre harmoni!
  När jag studerar brukar jag vanligtvis sätta mig och göra dataarbetet ute på altanen, något som är synd nu när vintern börjar närma sig… Därmed brukar jag ofta istället gå ut på en promenad efter lunchen för att få känna lite frisk luft! 🙂

 5. Caroline
  26 september, 2016 at 20:07 (8 år ago)

  Jag försöker att gå till bussen som tar mig till jobbet istället för att åka stadsbuss. Med åren förstår jag vad faktiskt sol och ljus gör. Hänger i lekparker gör vi också så ofta vi kan dagtid. Seglar gör vi på sommaren så fräknarna behöver lite d-vitamin!!!!! ☀️☀️☀️

 6. Katja
  26 september, 2016 at 20:53 (8 år ago)

  Jag går oftast ut på lunchen och allt jag göra ute gör jag ute. Ett stort behov jag har. Även om jag ska träna inne inland så går jag en liten omväg till gymet. Tar en liten extra omväg ibland till jobbet på morgonen. Bara fantasin sätter gränser för att få i sig dagsljus.

 7. Emely
  28 september, 2016 at 09:36 (8 år ago)

  Åh vilken härlig tävling!! Jag följer Helhetshälsa på facebook, och det har ju fantastiska produkter 🙂
  När jag jobbar hemma börjar jag morgonen med att insupa naturen och ljuset och går gärna en liten promenad eller mediterar i gräset. När jag behöver fylla på med mer energi och ljus under dagen, går jag ut en sväng.
  Är jag på jobbet öppnar jag fönster för att få in lite frisk luft, samt går ut när jag har lunch 🙂
  Ha det så gott!

 8. Charlotte
  28 september, 2016 at 15:20 (8 år ago)

  Jag följer Helhetshälsa på Facebook 🙂

  För att få lite dagsljus under arbetsdagen brukar jag cykla fram och tillbaka till jobbet och skolan. Det är dessutom en bra start och ett bra avslut på arbetsdagen och ger lite motion varje dag 🙂

 9. Sophie
  30 september, 2016 at 03:06 (8 år ago)

  Jag följer helhetshälsa edan tidigare på Facebook.

  Jag brukar spara in så mycket som möjligt på mitt
  busskort, det motiverar mig extra mycket att ta en promenad
  varje dag på en timme.
  Är det helg, kan jag stiga upp tidigare för att promenera och (
  om vädret tillåter) sätta mig på en bänk eller ett berg för att
  njuta av ljuset.
  Finns det ingen sol ute, försöker jag se till att ha extra ljusa
  lampor i hemmet. Det gör mig piggare

 10. Annika Nilsson
  30 september, 2016 at 08:07 (8 år ago)

  WOW!
  Jag har gillat, följer och delat på Facebook! (Annika Nilsson)
  Jag följder dig på instagram (aneritrea)
  Jag sitter under dagarna i ett rum utan fönster. Det är lite komiskt, men på toaletten har vi fönster, men alltså inte på kontorsrummet! Så de få minuter jag sitter på toan under dagen har jag alltid blicken ut genom fönstret och njuter! Sedan passar jag på att gå ut och få lite dagsljus på förmiddagsfikat och på lunchen – det är de enda rasterna vi har. Miljön runt omkring är hårt trafikerad utan gångstråk, men tittar man rakt upp så ser man himmelen och det är underbart!

 11. Åsa F
  30 september, 2016 at 22:17 (8 år ago)

  Jag vinner gärna Helhetshälsas D+ K-vitaminer! Märker att de gör skillnad, både i förbättrat immunförsvar och starkare naglar.

Leave a Reply