Tävla om Nourish Argan Renew här hos mig

20140815-195124-71484015.jpg

Nu är jag och Nourish klara med att läsa igenom alla fina kommentarer. Grattis Gerdan, det är du som vinner den här fantastiska krämen att ge till din lillasyster.

Var med och tävla om Nourish Argan Renew!

Jag hoppas att du vill vara med och tävla om en egen burk med en av mina nya favoriter, Nourish Argan Renew. Jag har använt min i några dagar och tycker mycket om den. Det går åt väldigt lite och den är lätt att massera in. Huden känns mjuk hela dagen utan att det upplevs kladdigt. Tävla om din egen burk till dig eller någon annan.

Nourish är ett engelskt ekologiskt och veganvänligt hudvårdsmärke. Just det här är en fin kräm som återfuktar och förebygger ålderstecken. Den passar den med ärr och rynkor. 85% av innehållet är ekologiskt, vilket är en stor del eftersom en del ämnen som t ex vatten och sådant som växer vilt inte kan vara ekologiskt märkt. Bland annat innehåller den extrakt från Jerichorosen (som är en otrolig överlevare i öknen, vilket gör den till en fantastisk återfuktare för huden), arganolja, jojobaolja och aloe vera. Burken innehåller 50 ml och kostar 299 kronor.

Vill du hitta mer information om just denna produkt eller annat i Nourish-sortimentet kan du hitta det här. Jag kommer också att skriva lite mer om några andra produkter inom några dagar.

För att vara med och tävla vill jag att du berättar vem som får krämen och varför om du har turen att vinna.

För att öka dina chanser att vinna vill jag att du sprider tävlingen på något vis. Om du bloggar om tävlingen har du med en länk hit. Om du skriver på instagram vill jag att du lägger till @hanna_fornhem så att jag ser, och gärna tagga med #nourisheco. Du kan också dela detta inlägg på din facebooksida.

Lycka till!

Förutom att tävla här hos mig tycker jag absolut att du ska gå in på deras facebooksida och tävla i deras tävling där också.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

47 Comments on Tävla om Nourish Argan Renew här hos mig

 1. Sara
  15 augusti, 2014 at 20:00 (10 år ago)

  Om jag vinner så ska jag ge den till min mamma! Hade varit kul att överraska henne, det är hon värd =)

 2. Malin Svensk Björck
  16 augusti, 2014 at 14:08 (10 år ago)

  Hej!
  Jag skulle behålla krämen själv. Jag har så känslig hy och har svårt att hitta nån kräm som håller hyn mjuk hela dagen så den inte blir yttorr. Gillar när det är mer naturliga ingredienser i mina produkter 🙂

  Jag delade inlägget på Facebook här:

  https://m.facebook.com/home.php?ref=bookmark&app_id=4748854339#!/story.php?story_fbid=710048792375673&id=100001116750361&ref=bookmark

  Ha en skön helg !
  Mvh
  Malin Svensk Björck

 3. Anna-Märta Stålnäve
  16 augusti, 2014 at 15:08 (10 år ago)

  Har delat tävlingen på instagram (har ingen blogg) som miss_steelfist!

  Jag ger den till min lilla mamma som sällan unnar sig något dyrare vad gäller hudvård och kör på billiga varuhus-märken. Tror hon skulle bli superglad för denna lite lyxigare variant!

 4. Helena i Uppsala
  16 augusti, 2014 at 17:38 (10 år ago)

  Jag skulle behålla den själv! Huden är inte längre så ung och Jerikos rosor och bougainvillea kan göra underverk.

 5. Pernilla W
  17 augusti, 2014 at 09:38 (10 år ago)

  Hej, jag är gärna med i utlottningen ☺. Eftersom huden fullkomligt skriker efter Fukt, behöver jag på torrheten råda Bukt!! Så nu håller jag tummarna Såååå, att turen låter mig en burk av denna krämen Få. Jag Gillar o delar på fb Pernilla Wamsjö och på insta @Nillwa

 6. Marlene
  17 augusti, 2014 at 20:13 (10 år ago)

  Jag skulle nog behålla den själv eftersom jag alldeles nyligen förstått hur viktigt det är att faktiskt ta hand om sin hy. Å nu när jag har ”nya ögon” vill jag ta hand om mej lite extra 🙂

  mrinda@swipnet.se

 7. Sanna
  18 augusti, 2014 at 11:16 (10 år ago)

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle faktiskt behålla den själv då jag behöver en kräm som återfuktar och får min hy len och mjuk. Perfekt att den förebygger ålderstecken.

  Kram Sanna

 8. Kristin H
  18 augusti, 2014 at 16:27 (10 år ago)

  Delar på FB som Kristin Henrysson. Jag vill gärna vinna denna kräm till mig själv och min tråkiga hy som aldrig blir nöjd…

 9. annica sundström
  19 augusti, 2014 at 14:58 (10 år ago)

  Härliga produkt av toppkvalitet,
  vem vill inte vinna det`
  tänk att som mamma få känna sig som värsta modellen,
  att ha en lyxig kräm som kan användas både på morgonen och på kvällen.
  Hoppas på galen tur så jag i höst får bli en mjuk och len figur.

 10. Malin N
  19 augusti, 2014 at 19:00 (10 år ago)

  Hej! Detta märke var nytt för mig. Jag skulle behålla den själv 🙂 Har fallit pladask för arganolja och använder det till ansiktet och håret. Skulle väldigt gärna vilja pröva detta märke!

 11. Teres
  20 augusti, 2014 at 21:09 (10 år ago)

  Jag älskar eko krämer så jag skulle he mej själv lite lyx i vardagen.

 12. Teres
  20 augusti, 2014 at 21:10 (10 år ago)

  Har delat på instagram

 13. Solbritt Ilkert
  21 augusti, 2014 at 09:53 (10 år ago)

  Jag skulle gärna dela den med min dotter. Vi båda älskar samma saker jämt.Så det vore kul att vinna.

 14. Jessica K
  21 augusti, 2014 at 17:54 (10 år ago)

  Hej! Jag skulle ge krämen till min lillasyster. Hon har haft en extremt jobbig period; dels strul på jobbet, dels hudproblem som gjort att hon inte känner sig ok. Hon skulle verkligen vara värd lite extra uppmuntran!

 15. Tina Carlström
  21 augusti, 2014 at 21:06 (10 år ago)

  Jag skulle gärna vilja vinna krämen till mig själv. Under min graviditet har jag fått sånna problem med min hy. Torr hy, flagnar, är röd och får pimplar. Nu börjar jag få utslag som sprider sig runt ögon och hals också. Skulle så gärna vilja testa denna kräm då jag bara hört gott om den och hoppas att få känna mig finare för en gångs skull. Tipsar på min FB, Tina Carlström.

  Kram Tina

 16. Anne
  22 augusti, 2014 at 01:37 (10 år ago)

  Hej Hanna!
  Detta verkar vara en superkräm och jag har framförallt en person i min omgivning som förtjänar en sådan; min lillasyster. För nio månader sedan drabbades jag av cancer, 26 år gammal. Min trygga vardag byttes ut mot sjukhusbesök, cellgifter och en himlans massa ångest. Tack och lov har jag aldrig behövt kämpa ensam; min lillasyster finns alltid där som en av mina trognaste vapendragare i denna strid. Men välviljan att ställa upp för mig gör att hon glömmer bort sig själv. Som en påminnelse om hur mycket hon betyder och hur viktigt det är att ta hand om sig själv skulle jag därför vilja ge henne Nourish Argan Renew. Dessutom skulle hon verkligen behöva en ny kräm som mjukar upp hennes hud!
  Kram Anne

 17. Maria
  22 augusti, 2014 at 18:39 (10 år ago)

  Min mamma skulle få krämen då jag tycker att den skulle passa henne. Hon är ständigt i kontakt med damm och kemikalier, varför en ekologisk återfuktande och närande kräm skulle göra gott.

 18. My T
  22 augusti, 2014 at 23:01 (10 år ago)

  Hej, jag skulle vara så fräck att jag behöll krämen själv, för det här är precis vad min hud behöver 😀

 19. annika
  23 augusti, 2014 at 12:26 (10 år ago)

  jag skulle ge den till mamma därför att
  Min mamma är värd en dagkräm
  Varje dag ställer hon upp för oss alla,
  Med hjärta och glädje tillåter hon ingen att falla.
  Som undersköterska tjänar hon inte mycke
  Men det gör inget enligt hennes tycke.
  Hon värnar om dem som byggt upp vårt land
  Med all sin styrka sträcker hon ut sin hand.
  Nu vill jag ge henne ett minne
  Något som kommer tända varje sinne!
  En dagkräm har hon inte fått på en evighet
  Men idag så önskar jag att det kan bli verklighet
  delar på min blogg http://flinkan69.bloggplatsen.se/

 20. Susan
  23 augusti, 2014 at 15:23 (10 år ago)

  Hej!

  Underbar tävling! Om jag vinner så är det min kära syster som får kropps cremen. Hon är en ensamstående tre barns mamma som kämpar hårt för allt hon har. Lite ego lyx är exakt vad hon behöver tycker jag.Hon skulle bli fantastisk glad! Jag delar på Facebook som Susan Vikström.

 21. Christina Frisberg
  24 augusti, 2014 at 13:39 (10 år ago)

  Klart jag vill vara med i utlottningen av den superbra/härliga hudkrämen, Jag som varit bortskämd i hela mitt liv med att ha en slät och fin hy, har nu kommit upp i den åldern då då huden tyvärr förlorar lite av sin elasticitet, och lite åldersfläckar har jag allt också fått, just denna hudprodukt har jag aldrig provat men är just den rätt för min hud så vill jag mer än gärna hitta den nu, så jag kan åldras med ett snyggt face 🙂 Så vinner just jag så behåller jag den själv:)
  Jag delar tävlingsinlägget offentligt på fb under mitt namn och drömmer och hoppas få tillbaka min persikehy!! 🙂 <3

 22. Elly
  24 augusti, 2014 at 22:26 (10 år ago)

  I dag var jag på yoga,
  skulle vara snäll med mig.
  Vilken grej.

  Så därför skulle jag unna mig denna själv,
  som en liten motivation,
  för att jag så länge sprungit maraton
  utan att i hjärtat känna passion.

  Frankincense och ros är dofter som tilltalar mig ,
  så lyxig i facet, skulle jag känna mig som påmyttfödd,
  en ny tjej!

 23. Jessica Sundberg
  25 augusti, 2014 at 07:13 (10 år ago)

  Själviskt men…!!! Det är jag själv som vill ha den! Jag är ändå 42 år och borde inse att krämer som det står ”youth” på inte längre är det jag ska köpa utan nu börjar det nog bli dags att inse att rynkorna måste bekämpas 🙂 Jag blir ju inte yngre genom youth-krämer även om jag hoppas 🙂 🙂
  Delar på FB som jessica sundberg1

 24. Frida
  25 augusti, 2014 at 13:45 (10 år ago)

  Hejsan!

  Torr och stramig hy jag har,
  finns ingen kräm på så känns den väldigt bar.
  Provar mig fram jag gör,
  men ännu har ingen kräm gett gehör.
  Denna låter väldigt bra,
  som om den ger ansiktet ett välbehagligt spa.
  Jag hoppas på att jag denna får,
  så lovar jag fälla en glädjetår.

  Soliga hälsningar
  Frida

 25. Elisabeth McCann
  26 augusti, 2014 at 22:20 (10 år ago)

  Om jag vann en creme med argan, då skulle ni få se på fan. Jag skulle inte dela med mig, ni skulle rynkfritt fräsch få se mig. Vann jag, gav jag den till MEJ – Världens själviskaste tjej.

 26. Maria C
  27 augusti, 2014 at 20:55 (10 år ago)

  Om jag har turen att vinna skulle jag behålla krämen för egen del. Jag är nyfiken på detta ekologiska märke och har torr hy med fina linjer och eftersom jag är 44 år så skulle denna kräm vara perfekt då den förebygger ålderstecken! Har delat inlägget om tävlingen på min facebooksida.

 27. Pontus
  27 augusti, 2014 at 21:02 (10 år ago)

  Denna kräm skulle jag vilja överraska min hudvårdsälskande fru med på vår 20-åriga bröllopsdag! Jag vet att hon är intresserad av ekologiska produkter och Nourish tror jag inte att hon har provat hittills. Kanske blir det hennes nya favoritmärke? Har delat tävlingen på min sida på facebook.

 28. Desirée Larsen
  28 augusti, 2014 at 08:31 (10 år ago)

  Kul tävling =D

  Jag skulle ge krämen till min kära svärmor. Hon är underbar och förtjänar en kräm som denna.
  Håller tummarna.

 29. Lisa - mamma åt finLoa
  29 augusti, 2014 at 09:44 (10 år ago)

  Åh jag skulle vilja vinna denna krämen till mig själv. Jag har haft oturen och haft väldigt mycket acne från tidiga ungdomen, får fortfarande lite då och då. Men har fått massa ärr i pannan från den värsta tiden.. blir aldrig nöjd när jag sminkar mig för det blir aldrig bra tycker jag.. så därför kan denna cremen kanske hjälpa mig? hoppas jag vinner 🙂

 30. Anna
  29 augusti, 2014 at 15:38 (10 år ago)

  Om jag vinner vill jag ge den till min väninna som haft en tuff period i livet o precis är på väg ut på andra sidan. Jag vill uppmuntra o skämma bort henne o vad vore då inte bättre än med denna. Delar på fb

 31. malin
  30 augusti, 2014 at 13:19 (10 år ago)

  Det låter som något som både jag och min son skulle behöva – min hy börjar visa ålderstecken och sonen får mycket torr hy under vintern.

 32. jessica
  30 augusti, 2014 at 20:52 (10 år ago)

  Om jag vinner, så hade jag faktiskt behållit den och gett mig själv en gåva. Detta har varit det värsta året i hela mitt liv, och mer än nånsin så inser jag hur viktigt det är att hålla fast vid det ljusa i sitt liv så man kan komma igenom det mörka. Ljust är allting som får en att känna sig lite starkare, lite gladare, lite vackrare. Det är en fin kräm för ett trött ansikte för att man är värd det, och en kram från sin älskling som man inte sett på över ett år. Det är allting som får en att le, kanske även när man inte vill.

 33. Louise
  31 augusti, 2014 at 14:39 (10 år ago)

  Jag skulle ge den till min dotter. Hon kämpar med eksem och kanske detta är vad hon söker…

 34. Jessica K
  2 september, 2014 at 14:07 (10 år ago)

  Jag hade gett den till min lillasyster som kommer på besök snart. Vi bor i olika delar av landet och det är tyvärr inte ofta vi hinner ses. Det hade varit kul att få överraska henne lite extra!

 35. Anders
  2 september, 2014 at 15:33 (10 år ago)

  Om jag vinner, så blir min fru den lyckliga vinnaren. Det har hon gjort sig förtjänt av, och skulle förtjäna det som en försenad 40-års present.

 36. Nathalie
  2 september, 2014 at 15:56 (10 år ago)

  Hej!
  Jag skulle ge den till min torra tråkiga hud, missar aldrig chansen att testa hudvårdsprodukter eftersom det är så svårt att hitta något som passar mig. Så min nominering går till mig, lite ego kanske 🙂

 37. Julia
  2 september, 2014 at 18:43 (10 år ago)

  Min mormor fyller snart 71 år. Trots att hon har åldrats väldigt mycket mentalt ska hon inte behöva göra det på utsidan. Hon är verkligen värd denna kräm!

 38. Annika Nilsson
  2 september, 2014 at 21:27 (10 år ago)

  Hej!
  Vilken underbar tävling!
  Om jag vinner så vill jag ge den till min kompis Elisabeth! Hon hade gjort en så fin överraskning till mig i helgen! Vi åkte på SPA, fick ansiktsbehandling och åt fin 3-rätters middag! Och jag behövde inte betala något! Det är min bästa vän det! Hon är verkligen värd denna fina produkt!

  Jag har också delat och tipsat på FB: https://www.facebook.com/annika.nilsson.357/posts/508331852603646

 39. Charlotte Therese
  2 september, 2014 at 22:15 (10 år ago)

  Skulle ha stor nytta av denna själv om jag vann… Min hud klarar nästan inga produkter, så att den är så pass naturlig låter väldigt bra.

 40. Birgitta
  2 september, 2014 at 22:53 (10 år ago)

  Hej!

  Vinner jag ska min älskade dotter få krämen av mig. Hon har kämpat sig igenom mycket svår cancer och efter många tuffa cellgiftsbehandlingar så har hennes hud blivit så torr. Så denna fina kräm skulle vara perfekt till henne. Håller tummar och tår att just jag den fina vinsten får!!! Jag har delat tävlingen på FB med namnet: https://www.facebook.com/birgitta.abrahamsson.9

  Kram

 41. Madelene
  2 september, 2014 at 23:00 (10 år ago)

  Hejsan!

  Hoppas att få vinna den fina krämen. Jag har övervunnit svår cancer, men av alla tuffa cellgiftsbehandlingar så har min hud blivit väldigt torr. Så därför håller jag tummarna på lite tur nu!!! Har även delat på FB med namnet https://www.facebook.com/Madelene35

  Kram

 42. Pernilla Svensson
  2 september, 2014 at 23:31 (10 år ago)

  Om jag skulle vinna skulle min mamma eller syster få den. Eller jag själ eftersom jag kommit i den åldern då huden börjar bli torr.

 43. Agata Absalyamova
  3 september, 2014 at 15:37 (10 år ago)

  Absolut vill jag vara med och tävla! Jag äskar temat på din blogg förresten! Den är väldigt enkel och fin.
  Om jag vann den här underbara produkten skulle min mamma få den. Hennes födelsedag är 20 september och det här är bästa jag skulle kunna gett henne! Hon använder enbart ekologiska varor och hon är helt kär i argan olja! De var med hennes sambo var i Marocko i vintras och därifrån tog de med sig massor med argan olja som tyvärr tog slut redan. Hon skulle bli jätte lycklig om hon fick en sådan present av mig!

  *Håller tummarna hårdare än någonsin*

 44. Gerdan
  3 september, 2014 at 19:48 (10 år ago)

  Jag vill ge den till min sjuka lilla syster
  med grå hy som har tappat sin lyster
  visst är Jericos ros fylld av magi
  med aloe vera sker trolleri
  för i Nourish Argan Renew
  förenas urgammal kunskap och tro
  hennes sjukdom flyr sin kos
  hon blir frisk som en nyutsprungen ros!

  https://www.facebook.com/ironnlid?fref=nf

Leave a Reply