Tävlar lite på lunchrasten :)

lipbalm

Tog mig en liten rast nu, från mitt hemarbete idag. Har fått massor gjort redan, och suttit stilla vid köksbordet fram tills nu, med undantag för när jag hämtade posten. Den svåra med att jobba hemma är ju att inte börja städa istället. Jag jobbar ju fullkomligt frivilligt idag, på mitt lov. men jag gör det för att det lönar sig sedan. Jag har ju förtroendetid och kan jobba hemifrån vissa timmar som jag inte behöver skriva upp eller så. Det gör att jag kan hämta barnen två dagar i veckan trots att jag jobbar heltid. Istället sitter jag lite på kvällar och helger….eller som idag på sportlovet. Jag har gjort ordning massor av läxläxor till exempel och ska nu gå över på lite extrauppgifter i matematik.

Men även om jag jobbar frivilligt kan jag ju inte ställa mig och städa, barnen är ju på förskolan och då ska jag jobba är det ju tänkt. Men lunchrast får man väl ta? Så nu ska jag ta mig en shake, tror jag och passar också på att tävla lite.

JAg dras till choklad jag. Hittade tom en tävling där man kan vinna ett läppbalsam  gjort av choklad. Jag vet sedan tidigare att det är nyttigt att bara andas in chokladdoften, hormoner frigörs och man blir lycklig. Därför vill jag vinna! Tävla du med. Tävlingen finns här hos Millah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply