Tävling hos My Silver

Vinn en namnstav från My Silver

Just nu har My Silver en tävling på facebook. Man kan vinna en namnstav och jag är helt säker på att den är jättefin. Jag har ett smycke därifrån, som jag tycker mycket om! Det vore roligt om någon av mina bloggläsare fick upp ögonen för My Silvers tävling och kanske kan vinna 🙂 En del kanske minns att jag hade en tävling i samarbete med Ulla på My Silver för en tid sedan?

Imorgon börjar barnen förskola och skola igen. Vilmer börjar ettan- det känns stort, även om förra årets förskoleklassstart nog var en större omställning. Då kan lilla mamman behöva ha sina barn hängande runt halsen 🙂

På My Silvers facebooksida finns länk till tävlingen, med all info om hur man tävlar. Vill man kika på deras fina grejer så finns lokalerna i Årsta centrum här i Uppsala.

(se mina bilder på instagram där jag heter bubbelmaja)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply