Tävling hos Nordic C Hotel

Imorgon åker vi till Stockholm för att gå på Nordiska museet är det tänkt. Det är ju lite kul att Vilmer nu blivit så intresserad av dinosaurier helt plötsligt! Vi hakar på intresset och tar med oss morfar också, så får Vilmer frossa bäst han vill och kanske köpa något i shoppen.

Det blir bara en trip över dagen, men nog är jag lite sugen på en övernattning i Stockholm snart. Vi hade en hotellnatt i Stockholm, bara jag och Jan, men det är banne mig 4 år sedan! Vi tar oss liksom inte för att be om barnvakt till sådant. Barnvakt ber vi om när vi inte kan lösa det på egen hand, när vi vänt och vridit tillräckligt. Eller om vi faktiskt är bjudna på något barnfritt som vi väldigt gärna vill gå på. Men inte över natten direkt och väldigt sällan bara när det gäller mig och Jan.

Men nog vore det kul med en natt någonstans. Jag hittade en tävling som Nordic C hotel anordnar och vinsten låter ju grym, två vackra ord på c ingår dessutom: champagne och choklad. Sedan tillgång till gym och möjlighet till sen utcheckning.

Det vore kanon. Lagom långt borta. Lagom lång tid borta. Jag skulle dra på mig löparskorna och ta en lång och lugn löptur och ta mig en bit i taget och bara följa impulserna, titta på vackra hus, se vattnet glittra, möta människor och fundera vart jag skulle vilja äta min middag! Något kulturellt skulle jag vilja få in också, kanske lyssna på musik någonstans. Lite bubbel på någon trevlig servering och bara titta på folk. Lite shopping. Strosa, strosa, strosa, hålla handen och mest ta dagen som den kommer. Och så skulle jag be om lite tips från hotellets egen turistinformation.

Entrance of Nordic C Hotel

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply