Tävling hos Vitamin well om löparweekend med Runday

Jag har sett ett inlägg på facebook då och då, ett sådant sponsrat inlägg med reklam tror jag nästan. Kändes väldigt riktat till mig och jag har kollat in det flera gånger. Det handlar om att Runday håller en löparweekend på Gällöfsta Herrgård. Tjejerna i Runday sprang samma lopp som jag på Nordic extreme running och höll föreläsning på hotellet där vi bodde.

Om man jämför deras tider med mina så kan man krasst konstatera att de har lite att lära mig 😉 Det vore riktigt riktigt kul att åka på något sådant. När jag fick veta att jag skulle springa halvmaran var det två månader kvar. Denna löparhelg är i princip halvvägs på de på två månaderna. Ett ypperligt tillfälle att träna lite och då bra tips. För det behöver jag. En halvmara är långt för mig. Min teknik är inte alls optimal. Det finns mycket att göra när det kommer till uthållighet, att klara lite smärta utan att vilja stanna mm

Tävlingen håller till på instagram (se vitamin well), där man ska lägga upp en löparbild och beskriva sin löpning med tre ord + tagga #vitaminwellchallenge. Dessa tre ord ska jag fundera på nästa gång jag springer och sedan kasta mig in i tävlingen.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply