Tea or coffee

Idag är sista dagen att rösta på mig i tävlingen på Bloggportalen. Jag vill verkligen hamna på någon av de 20 första platserna och skulle bli glad för din röst 🙂

Här hittar du mitt tävlingsinlägg och där har du också chans att rösta!


Rösta på mitt bidrag!

Mina skönhetstips denna morgon handlar om te och kaffe. Två mycket enkla tips. Gör ordning grönt te, låt stå och dra länge och ställ sedan i kylen. Blanda i lite citron och äppelcidervinäger om du vill, så har du ett kallt och antioxiantfullt ansiktsvatten.

Kaffe går det åt massor här hemma under sommaren. Liksom skrubb, så varför inte utnyttja kaffets goda skrubbegenskaper? Kaffe river lagom mycket på lår och rumpa, doftar gott, är fullt med antioxidanter som sägs kunna förbebygga celluliter. Gratis också, om man redan njutit klart av kaffet.

Själv ska jag nu ta en kopp kaffe med Noria. Vilmer är lämnad på Studenternas och vi har nu 3 timmar hemma jag och Noria efter att ha varit och fyntat på Röda Korset. Det är första dagen den här veckan som vi åker hem, de andra dagarna har spenderats i parker. Men idag vill jag hem, för att kunna packa och fixa lite gott inför min korta trip till Gräsö med tjejkompisar.

Jag var ute och sprang i morse, och den sköna känslan sitter kvar än. Det går faktiskt lite lättare för varje gång. Snart kanske jag får öka stäckan lite 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply