Teater och sång :)

IMG_0041 (Large)

IMG_0040 (Large)

Nu var två av veckans stora händelser avklarade! Det har gått kanon. Jag är så glad att fritids peppat Vilmer till att spela med i den frivilliga teatern. Han har tagit det med ro, visat att han klarat av att lära sig replikerna bra och inte varit särskilt nervös. jag var dock lite nervös, eftersom jag var rädd att han kanske skulle komma på hur läbbigt det var sedan. Men icke då, han klarade sig fint och vill spela teater igen.

Noria hade också en fin stund. Hon fick en bok av föreståndaren, sjöng en sång med de andra femåringarna, visade lite av det hon gjort under året och sedan satte vi oss ute för att sjunga och fika. Lite synd på vädret bara! Efter en dag med brännbollsstund ute med eleverna, rastvakt och sedan fika utomhur längtar jag efter ett bad 🙂

Sedan blev jag förvånad över att se svärmors bil på parkeringen. Vi hade berättat om Norias och Vilmers aktiviteter och att hon var välkommen. Sedan hade jag inte hört något och tänkte att det kanske krockade med andra saker. Noria blev också väldigt glad och förvånad över att se farmor! Hon fick fina liljekonvaljer av farmor och blev stolt!

Vilmer fick också blommor, det ska ju framstående skådeseplare ha efter premiären!

Kändes nästan lite kontigt att vara samlade hela familjen hemma redan kl 15.40, men så blev det ju när båda tog ledigt för att gå på varsin barngrej idag. Nu kan vi softa en god stund, värma lite rester och fundera över morgondagen. Jag tror luften har gått ur barnen, för de är trötta nu när anspänning lagt sig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply