Teer från Kung Markatta

IMG_9769 (Large)

Idag är Vilmer tillbaka i skolan igen och verkar ha orkat det bra. Hostar och klagar på lite ont i halsen, men pigg och glad. Om han lägger sig tidigt ikväll också så är han nog ännu lite piggare imorgon.

För en tid sedan var jag en av de 100 första som visade intresse att prova nya teer från Kung Markatta och häromdagen kom de i ett kuvert.

När det kommer till te (liksom kaffe, vin, bananer, choklad och några andra produkter) så känns det som om ekologiskt och fair trade faktiskt gör skillnad. Kung Markattas nya teer är KRAV-märkta, Fairtrade-märkta , Äkta Vara och Klimatkompenserade. De var goda också, de vi hunnit smaka. Kung Markatta är ett märke jag ofta och gärna köper- brett sortiment av ekologisk och god mat.

Dricker du te? Jag dricker en kopp till frukost och en till kvällsfika när barnen lagt sig. Däremellan dricker jag kaffe. I England drack jag galna mängder te, ca 10-12 koppar om dagen. De skrattade år mig först när jag ville ha det jag var van vid, söta smaker. Det är inte riktig te, sa Ian om det och tyckte det var lika bra att jag vande mig. Det gjorde jag också! Nu vill jag ha så rena teer som möjligt, med naturliga smaker.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply