Teething bling till Carro

Pink Cupcake

Vi lyckades få med oss en del fina saker från mässan. Exakt kl 14 delades 20 st 8tror jag det var) teething blings ut hos Allt för föräldrar. Jag stod där strax innan och insåg detta i lagom tid och stod kvar, med spända muskler i benen när de galna morsorna kom farande från alla håll. Stod så fint så och sa rätt kod i rätt tid och fick en blåmelerad teething bling med mig. Tog några steg bak och bytte den med en annan mamma. Jag tänkte att min syster nog skulle gilla en rosa/svart mer än den jag fick först.

Den tänkte jag spara till ett bra tillfälle. Och det tillfället kom redan idag! Jag har varit på kurs idag och det är Jans långa dag och min hämtningsdag. Men Carro erbjöd sig att hämta. Sedan bestämde hon sig för att hämta dem tidigt. Överlyckliga barn som fick bli hämtad av sin fina moster och gosiga kusin. Tusen tack, Carro! Hoppas Alma gillar smycket sedan när bissingarna börjar pluppa upp i munnen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Teething bling till Carro

 1. Sara
  23 oktober, 2011 at 20:51 (13 år ago)

  Hej!

  Hoppas att din fina syster och lilla Alma gillar smycket!

  Mvh,

  Sara

Leave a Reply