Tekniska museet och längtan efter fler utflykter

20130824-191605.jpg

20130824-191622.jpg

20130824-191638.jpg

Noria ville vara kvar med mig när hon kom tillbaka från vätskekontrollen med Madeleine, men sista stunden gick Jan och Vilmer vidare till Tekniska museet. Jag och Noria gick dit sedan, och vi fick nästan två timmar där innan det stängde och vi åkte hem. Kul ställe! Vi har varit där förr, men barnen blir äldre och intresserade av nya saker och mer mottagliga för vissa grejer så klart.

Jag tycker Stockholm är en fantastisk stad som jag är glad att vi har nära till. Jag skulle inte vilja bo där, men ösnkade att jag fick anledning oftare att åka dit. Vi MÅSTE bli bättre på att ta heldagar med familjen, på Stockholms museer, parker och sevärdheter, nu när barnen orkar med långa utflykter, att gå längre osv.

Men köra bil i Stockholm kommer jag aldrig göra. Fasen, jag får ju andas i kvadrat för att stå ut….och jan kör verkligen inte illa, det är inte det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply