Tema choklad: ansiktsmask med ekologisk kakao

20130207-215848.jpg

Jag tog med mig Mp3-spelaren med en deckare och la mig i badet efter middagen. Jag gjorde ordning en trevlig ansiktsmask, med massor av bra ingredienser. Honung, ekologisk kakao, aloevera och olja.

Choklad har visat sig öka nivåerna av den trevliga signalsubstansen serotonin, det som gör att vi känner oss lyckliga. Att äta det är ju ett sätt, att andas in doften är ett annat.  Choklad är en underbar ingrediens i hudvård, eftersom det mjukar upp och skyddar huden mot fria radikaler.

Jag har också turen att ha en lyxig flaska bodylotion med choklad hemma. Den kommer från Chokladserien och jag vann den för ett bra tag sedan från Chokladspa här i Uppsala. Än har jag inte varit på just chokladspa men jag hoppas att jag ger mig själv chansen till det någon gång.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply