Tema choklad: Semla med choklad

 

IMG_9473 (Large)

Lékué, decopen sprits, brun

I morse slängde jag ihop en semmeldeg. Sedan drog jag iväg till Friskis och körde ett intervall/flex-pass. Jobbigt och skönt!

Efter träning och omelett-lunch var jag helt klart värd en liten semla, som då hade stått och väntat på att få gräddas. Jag använde min lilla decopen, som är underbar till att t ex smälta choklad, rulla cakepops i och att dekorera smått med. Jag har ju den stora varianten sedan tidigare och fick den här lilla i födelsedagspresent av Amanda och Janne.

Jag smälte mörk choklad och fyllde på med grädde och spritsade smala gräddsträngar. Jag är inte jätteförtjust i grädde så som den är så jag vill inte ha så mycket i mina semlor. De blev härligt randiga, med ordentlig smak av mörk choklad.

Resten av bullarna slängs i frysen i väntan på rätt dag 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply