Tema choklad: smoothie med kakaokross

IMG_9453 (Large)

Vårt kylskåp gapar rätt tomt just nu. Vi har haft matkasse den här veckan och inte behövt handla mat, men frukost skulle vi nog fyllt på lite. Inget bröd, inget ägg, inget kul! Men väl lite yoghurt och havregryn. Barnen ville ha banangröt, men det klarar inte jag av, för sött och mäktigt och det sväller i munnen. Inte gröten alltså, för havregrynsgröt älskar jag utan just banangröt.

Jag gjorde en smoothie istället. Naturell yoghurt, honungsyoghurt, fryst frukt (jordgubbe, banan, mango, ananas), linfröolja, ärtprotein och kakaokross. Sedan psylliumfrön ovanpå.

Som jag skrev tidigare är den här kakaokrossen mjukare än cacaonibs och låter sig finfördelas i mixern. God smak av ordentligt bra kakao.

Det räckte som frukost, men när jag väl kom hem från familjegympan var jag riktigt hungrig!

Nu blir det ett långt bad, med hög i högtalaren, riktigt fin choklad och en kopp kaffe. Har en hel del trevligheter på gång i eftermiddag och kväll så en lugn stund innan kan vara gott! Trevlig lördag på dig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Tema choklad: smoothie med kakaokross

  1. Saga
    9 februari, 2013 at 21:08 (10 år ago)

    Kul att se ditt chokladtema! Jag äääälskar choklad :-)) Kul att ansiktsmaskeb kommer till användning också. Trevlig kväll!

Leave a Reply